reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
DZIEN DOBRY

Phantas pranie reczne bylo, nie mialam wyjscia, mloda mi sie tak poci ze w nocy 5 razy jej gore z pizamy zmeinialam, musialm jej poduszke przebrac...
ale spoko, tata wlasnie przyjechal z czescia, miejmy nadzieje ze bedzie dzialac...

Olkakalisz zdrowka dla malej.

Phantas,Aga nei zazdroszcze kolejek do wjazdu na sklep.. ale atk to bywa jak cos nowego otworza.
ja w paitek bylam w auchanie kupic prezent mikolajkowy Majce.
wiec zdazylam zanim Oliwka sie rozlozyla.

Witam :) Ja wczoraj musialam pojechać do galeri bo w miescie wszystkie apteki zamknięte tylko tam byla otwarta. A była rocznica od kąd otworzyli galerie. Ludzi były tłumy, nie było jak sie ruszyc.. Całe szczescie ze autobusem pojechalam :) Nawet wróżki za darmo wróżyły..
Moja mama z racji ze pracuje w galeri przeszla sie do wrozki i dowiedziala sie ze mną będą problemy a z drugim dzieckiem pod jednym dachem nie (czyli chodzilo o moje dziecko pewnie) I jak mama sie dopytywała o mnie to wrozka kazala jej karte wyciągnąć.. Mama wyciągnęła pustą na co odpowiedziala wrozka ze karty albo powiedzieć nie chcą albo moj los jest niepewny, albo za wczesnie żeby co kolwiek mówić.. Hm.. Troche mnie to przeraziło ale cóż.

artystka dobrze, że nie wierzę w żadne wróżby etc, bo też bym sie zastanawiała ;-)

My byliśmy na imprezie w piątek i Tomek też poszedł do wróżki ;-)
Ja nie dałam sie namówić :cool2:

phantas ale Ci dobrze, urlopik, a co będzie porabiała?
Mnie to by się przydała jednak praca, bo teraz w domu dostaję świra...

Artysta a wierzysz we wrozby??

ja jak chodzialm dos zkolu sredniej toczesto odwiedzalam wrozke z kolezankami:)

ale pralke juz mam ,wkoncu...i tak okazalo sie ze mechanik musial sie poajwic.
przynajmnij dowiedzialam sie tez dlaczego mi sie swiatelka w pralce nie wylaczaja, wymaina tej czesci to koszt kolo 600zl... ha, to lepiej zainwestowac w nowa jak ta sie zepsuje.

teraz czekama z oliwka spac pojdzie i za jakies sprztanie sie biore

reklama
artystka dobrze, że nie wierzę w żadne wróżby etc, bo też bym sie zastanawiała ;-)

My byliśmy na imprezie w piątek i Tomek też poszedł do wróżki ;-)
Ja nie dałam sie namówić :cool2:

phantas ale Ci dobrze, urlopik, a co będzie porabiała?
Mnie to by się przydała jednak praca, bo teraz w domu dostaję świra...

ja tez swiruje w domu... a gdzie atm koniec tyg...

Do góry