reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam,

ja również kawusię popijam :)

a rozmową ok, dużo stresu bo zawsze jak byłam na rozmowach to jedna osoba mnie pytała a tutaj parę osób i każdy zadaje pytania i się patrzy.. ale jakoś dałam radę :)

Miłego dnia

czechow - a jak skóra córci?

Mama julc
i - super :) trzeba się wszędzie odwoływać. często nie przyznają nam odszkodowania bo właśnie liczą, że nie będziemy sie odwoływać ;)

Ostatnia edycja:
Mamciu bardzo się cieszę - u nas też dom pod Częstochową już posprzątany i ludzie się zgłaszają. Jestem zdziwiona bo dom z lat 50 a tu takie zainteresowanie. Sprawę własności też szybko i łatwo załatwiliśmy. Fajnie że PZU przyznało się do błędu.

Kołtunku - pytasz jak skóra. Dobrze nawet bardzo dobrze - w porównaniu z tym co było to jest rewelacja. Na buźce nie ma nic nawet kropeczki. Na łapkach też czysto. Lekko sucha skóra została na łokciach i nóżkach. Jedynie zostało mi zaleczenie lekko czerwonej skóry w zgięciach kolan.

reklama
Witajcie piatkowo .Byla u mnie dzis kolezanka.Bylysmy na spacerku bo u mnie dzis sloneczko i jest cieplutko :-).OLIWKA zdrowa bez goraczki i bez innych objawow :-).I nic sie nie dzieje.Nudy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry