reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ale tu dzis pustki.Witam wieczornie .Ja juz w pizamce Oliwka tez .Ona sie teraz bawi w najlepsze .Jej sie najlepiej bawi jak ma isc spac :-). Dobre nocki zycze.Ja zaniedlugo ide mala usypiac a pozniej ja sobie tv poogladam na spokojnie :-)

Czesc dziewczyny.Oj pustki tutaj ostatnio :-(.Ja od niedzieli tak od godziny 17 jestem u kolezanki w Czestochowie :-).Dzis jestem mega niewyspana bo poszlam spac po 1 bo tak fajnie nam sie z kolezanka gadalo a Oliwka uznala o 5.50 ze sie wyspala :-(.Jakas masakra.Kawy nie pijam ale dzis musze sie napic bo nie dam rady,Milego dnia :-).

Czesc dziewczyny.Oj pustki tutaj ostatnio :-(.Ja od niedzieli tak od godziny 17 jestem u kolezanki w Czestochowie :-).Dzis jestem mega niewyspana bo poszlam spac po 1 bo tak fajnie nam sie z kolezanka gadalo a Oliwka uznala o 5.50 ze sie wyspala :-(.Jakas masakra.Kawy nie pijam ale dzis musze sie napic bo nie dam rady,Milego dnia :-).

Cześć. Ja też nie wyspana. Z m. graliśmy w carcason do północy a mała tak stwierdziła że dzień zaczyna się o 5.20 - podobnie jak u ciebie. Ja kawy znowu nie mogę pic więc jestem lekko potłuczona. Do tego jeszcze ta pogoda - normalnie połowa maja a ja się czuje jakby był listopad --- szaro i buro

witam dziewczyny
ale wy wczesnie wstajecie:))

kurde pogoda faktycznie przybija... czlowiek humor ma jak w zime...
ja wlasnie wsadzilam mloda do wanny i zaraz idzie spac.

reklama
Już wiem dlaczego mała mnie tak wcześnie budzi i dlaczego tak źle śpi - właśnie wyrżnął się jej jeden ząb i drugi idzie. Może za kilka dni będzie już spokój?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry