Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziecznyny:-)
Czytam ten wątek o ojcu nn i tak zaczęłam się zastanawiać...kiedy mój syn powinien poznac swojego ojca. Kiedys myślałam, że dopiero jak sam bedzie tego chciał itp., ale ostatnio zaczęłam się zstanawiac czy nie powinno to być wcześniej, czy nie powinien go zobacztć choćby teraz, żeby miał jakies wspomienia z lat wczesnego dzieciństwa i może, żeby nawiązała się między nimi jakaś więź...z drugiej strony tatus przebywa w AŚ z tego co się orietuję i nie wiem czy dla Michała nie było by to zbyt mocne przezycie...
No właśnie tak mnie nosi i nie wiem co z tą sytuacja zrobić, tłumacze Michałowi, że ma tatę, że ma na imię Daniel, że jest daleko bo nie mnieszka z nami. Później jak go pytam jak ma tata na imie mówi, że Daniel, ale jak pytam gdzie jest to mówi, że na dole, więc ja mu mówie to zaprowadź mnie do niego, a on prowadzi mnie do swojego dziadka...nie mówi, że to jego tata ale prowadzi mnie do niego,tłumacze mu, że to dziadek nie tata, ale mało to skutkuje, martwi mnie ta sytuacja.