Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to naprawdę można zwątpić we wszystko... I dobrze powiedziane: trzeba miec zdrowie, żeby chorować!sliwka a tatus widuje sie z malym??
śliwka_węgierka ja też zwracam uwagę na różnice językowe i szkoda że to ginie, pracowałam koło świecia tam jest region zwany kociewo i wszyscy "onują" na wszystko odpowiadają i wtrącają nooo i kaszubi też pracowali Ci to mieli śmieszne słówka i wszyscy "tabaczyli". To jakie jest twoje ulubione miasto????
.
. galerie sztuki, widoki, zabytki, mały ruch uliczny i ta atmosfera, aż się nie chciało wyjeżdżać! gdyby któraś z Was wybierała się do Włoch na wakacje to zdecydowanie polecam!
). Mi się wydaje, że miłość to jednak na czymś innym polega... Ostatnio oświadczył, że chce go zabrać do siebie, ale nie mam zamiaru mu go dawać. Po pierwsze mały cały czas jest jeszcze na cycy, po drugie on nigdy mu nawet pieluszki nie zmienił, po trzecie jak ostatnio go wziął na ręce to mały płakał :-( Podejrzewam, że finał tej historii mógłby być taki, że to babcia by się nim zajmowała nie on ...

- ale jak by chciał widywać małego nie miałabym nic przeciwko, ale oddałabym go na noc czy na weekend dopiero jak by był w wieku szkolnym tak z 16 lat
to żart ale małego bym nie dała na noc do ojca. No ale jeśli mimo rozstania rodziców ojciec jest zaagażowany w życie dziecka to pewnie inaczej wygląda, myślałam że u nas mimo rozstania będzie interesował się dzieckiem no ale jak nie chce nic\ na siłę, nawet ostatnio jakąś kasę przysłał czym mnie meeega zdziwił
Brzmi smiesznie, ale tak było. Dopiero jak Filip się urodził to zrobił się dla mnie miły, ale to wszystko
. co za koszmar.