ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
ja sie witam poweekendowo, w sobote umierala, chyba sie czyms zatrulam, randokowalam z wc, do tego bolala mnie zab... istny horror.
wczoraj za to bylo o duzo duzo lepiej.
no i u nas to byl dosc wazny dzien, bylysmy pierwszy raz po 5 latach u dziadkow oliwi, ale wrazenia po wizycie pozytywne, mala poznala wkoncu swoje przyrodnie siostry, dziewczyny pierw byly spiete ale pozniej juz bylo ok.
oliwka juz pytala kiedy znow pojedzie wiec sadze ze teraz juz bedzzie ok.
poza tym wkoncu obie zaopatrzylysmy sie w rolki, i czekamy na pogode

marttika jak wczorajsze spotkanie? tatus sie zjawil wkoncu??
wyplakuj sie, mozi am racje, do tego jestesmy... kazda z nas sie tu wyplakiwala...
sliwka a jakies kremki od dermatologa macie? takie chyba powinny najlepiej nawilzyc
co do tatusiow... ja sie wole nie wypowiadac... szkoda slow, na nich...
ja sie witam poweekendowo, w sobote umierala, chyba sie czyms zatrulam, randokowalam z wc, do tego bolala mnie zab... istny horror.
wczoraj za to bylo o duzo duzo lepiej.
no i u nas to byl dosc wazny dzien, bylysmy pierwszy raz po 5 latach u dziadkow oliwi, ale wrazenia po wizycie pozytywne, mala poznala wkoncu swoje przyrodnie siostry, dziewczyny pierw byly spiete ale pozniej juz bylo ok.
oliwka juz pytala kiedy znow pojedzie wiec sadze ze teraz juz bedzzie ok.
poza tym wkoncu obie zaopatrzylysmy sie w rolki, i czekamy na pogode

marttika jak wczorajsze spotkanie? tatus sie zjawil wkoncu??
wyplakuj sie, mozi am racje, do tego jestesmy... kazda z nas sie tu wyplakiwala...
sliwka a jakies kremki od dermatologa macie? takie chyba powinny najlepiej nawilzyc
co do tatusiow... ja sie wole nie wypowiadac... szkoda slow, na nich...
) i jeszcze do wczoraj bylam tym wszystkim zalamana. tym ze bede sama ze sobie nie poradze... i znalazlam to forum
i wiem ze teraz sobie poradze tak jak Wy wszyscy sobie radzicie