Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ten czas pędzi :-)
mowi ze kocha i ze teskni i bla bla bla ale ile razy mozna wierzyc w te *******y? tydzien bedzie dobrze a pozniej znowu to samo a przeciez ja a tym bardziej moj synus nie potrzebujemy ciaglego szarpania tylko spokoju tym bardziej z sie okazalo ze ma chore serduszko :-
mleczka odzywki szczepienia lekarze....w glowie mi sie kreci jak sobie pomysle jaki mam brak wiedzy ehhh
Ale u nich to przez alkohol:-( Na szczęście teraz są na terapii i może wyjdą na prostą, jednak ona też już miała dość ciągle dawać jak to się mówi "ostatnią szansę". Poza tym mogło by się wydawać, że dorośli ludzie, bo grubo po 30dziestce, a mimo wszystko facet nie myśli tą częścią ciała co powinien
A z serduszkiem napewno będzie wszystko dobrze. Lekarze lubią straszyć na wyrost:-) Już nie jeden taki przypadek słyszałam, że niby wada serca, a później sie okazywało, że wszystko w porządku. A jak sie maluszek urodzi to Ci wszystko przyjdzie instynktownie:-)