jaimis
Fanka BB :)
sliwka_wegierka takie żałośnie podobne te nasze historie dziewcząt pojawiających się na bb, tylko miesiące ile dzieci miały i która strona się zdecydowała odejść się zmieniają;-) choć w naszym przypadko też 4 miesiące to było ;-) ahhh powalone to wszystko... oby ten twój okazał się dobrym ojcem. Bo ja uważam że dziecko powinno mieć ojca no ale nikogo do kochania własnego dziecka nie mam zamiaru przymuszać, a na siłę to i tak nie ma sensu. A jak tam z twoją ósemką:????
martttika babka małego wogóle udawała że nie wie że misiek się urodził ;-) a gdzieś to mam i miałam wtedy a teraz mieszkamy w innych miastach to jej łatwiej udawać że nie wie ;-) Mój grunt że ma choć jedną zakochaną w sobie babcię no i mamę co za nim świata nie widzi ;-)
A może kiedyś się znajdzie odpowiedni facet a jak nie to też jakoś postaram się optymistycznie żyć i obym nie była zabardzo opiekuńcza i nie wychowała mamisynka bo synowa będzie mnie nienawidzić

martttika babka małego wogóle udawała że nie wie że misiek się urodził ;-) a gdzieś to mam i miałam wtedy a teraz mieszkamy w innych miastach to jej łatwiej udawać że nie wie ;-) Mój grunt że ma choć jedną zakochaną w sobie babcię no i mamę co za nim świata nie widzi ;-)
A może kiedyś się znajdzie odpowiedni facet a jak nie to też jakoś postaram się optymistycznie żyć i obym nie była zabardzo opiekuńcza i nie wychowała mamisynka bo synowa będzie mnie nienawidzić

Także weekend na razie w domku... Wczoraj oczywiście nie doczekałam się tatusia, ale jakoś zbytnio mnie to nie zdziwiło. Tylko wkurzam się za każdym razem, bo sobie coś zaplanuję zrobić pod jego obecność i później znowu rozczarowanie...
Chyba się wystraszył sądu, bo niedawno napisał, że przyjedzie i przywiezie pieniądze, ale że będzie późnym wieczorem. I tak oto kochany tatuś chce się zobaczyć z synkiem - przyjedzie kiedy mały już dawno śpi...
.