reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
my wrocilysmy z apteki, eh az sie odechciewa...
kupilysmy prezent na jutro. jeden mamyz glowy do drugiego puzzle musze kupic.

teraz pieczemy ciasto,ciekawe co z niego wyjdzie:)

Hej dziewczyny
moja mala na szczescie caly czas do mnie podobna :)
Marttika super twoja przybiera na wadze 7 kilo z 3 niecalych,moja startowala od rozno 3 kilo,a 7 miala ok 7 miesiaca,a pozniej stanela to magiczna 10-tke przebila na 20 miesiecy

apteka to zrzera kase niezle,ja musze wykupic leki,ale najpierw do pediatry po recepte

Olka jaka znow imprezka wam sie szukuje??

a ja uciekam po mala na dzialke,srednio mi sie chce,ale dziadek z wujkiem jej domek na drzewie zrobili i chciala go zobaczyc, w ogule to i ja jestem ciekawa jak to wyglada
domek stoi na balach na wysokosci gdzies 1 metra, w srodku podloga z palety i obity panelami starymi

Raczkowa taaa w ciąży to wszystko kosztuje ale zobaczysz po urodzeniu. Ja jestem w szoku bo co ide to zawsze mi 100zl pęknie :eek: A zaopatrzyłaś się w jakieś specyfiki na połóg w razie jakby Cie ciachnąć chcieli :-D?

inamorate co masz na mysli piszac specyfiki na polog ? ponoc ta tamtum rosa czy jakos tak jest dobra ale ja to zielojna jestem w tych sprawach chyba wole za wiele nie wiedziec jak to wyglada :-D choc pewnie kazda informacja od Was bedzie dla mnie cenna

ostatnio bylam na zakupach kupilam troche pieluch jakies kremiki oliwki troche ubranek w zasadzie nic konkretnego i 1000zl nie ma :eek: a w aptece jak tak podliczylam to miesiecznie zostawiam 600 zl :eek: wlosy siwieja jak sie na ceny patrzy i jak tu sie od rodzicow wyprowadzic :eek::szok:

Raczkowa dobrze miec tamtum rosa, bo szybciej się wszystko goi a gdyby Cię ciachneli to taka maść jak MAxiBiotic rewelacja 3 dni stosowania i biegałam :-D Warto się zaopatrzyć bo u mnie to po moim porodzie biegali bo ja praktycznie nic nie miałam. A no wyprawka dla dzidzi kooooosztuje i to sporo :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry