reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
moj synus po urodzeniu byl caly tata. i to byla opinia rowniez mojej rodziny i moich znajomych. ale im bardziej rosl tym bardziej upodabnial sie do mamusi :-):tak:. na dzien dzisiejszy wszyscy co nas widza razem mowia, ze jest taki sam jak ja :tak:. i w sumie jakos nikt nie dostrzega, ze jednak ma mala dziurke w brodzie po tacie no bo poza tym to juz przewazaja moje cechy.
a zeby bylo smieszniej to ci, ktorzy nie wiedza, ze M nie jest ojcem Filipka czesto uwazaja, ze jest tez bardzo podobny do niego :-D

ja jeszcze jednego nie urodzilama juz bym chciala miec drugie :-D ale chyba na tym jednym zostanie :-(bo nie wiem czy bym chciala miec kazde z innym tatusiem ehh

Jak spotkasz kogoś z kim zechcesz spędzić resztę życia nie będziesz o tym myśleć.

my wrocilysmy z apteki, eh az sie odechciewa...
kupilysmy prezent na jutro. jeden mamyz glowy do drugiego puzzle musze...

W aptece ??? Żartuję oczywiście. ;)

Kropelka - przynajmniej nic nie trzeba tłumaczyć.

olka no wlasnie boje sie ze sie wywinie :baffled: jak czytam jak dziewczyny pisza ze sedzina uznala ze za duzo wydaly na wyprawke :baffled: a przeciez kurde nie kupuje pieluch i calej tej potrzebnej reszty od calvina kleina tylko zwykle i to jeszcze szykam promocji :baffled: tym bardziej ze tamten pracuje na czarno to powie ze nie ma z czego zaplacic :baffled: doluje mnie cala ta sadowa przeprawa :-(

reklama
ollka kupujesz może na kartę mamy i maleństwa w doz? czasami naprawdę się opłaca, tylko trzeba być ocykanym w cenach, bo i ładnie można się nadziać

mozi hehe mój mały :-D:-D:-D i może dlatego, że to chłopczyk to tak goni :-)
mojego brata córka kończąc rok ważyła 9 kg choć wyglądała na kluskę, a później to już jej waga stanęła w miejscu, ale wiadomo więcej ruchu

Raczkowa ja sie przyznaję, że całą ciążę latałam po lumpkach za ubrankami, bo gdybym miała kupic nowe to bym z torbami poszła :-) do tej pory jak mam chwilkę to lecę na ciuszki, chyba jestem uzależniona:tak:

inamorate o widzisz:-) ja to nawet o takim specyfiku nie słyszałam:-)

Dziewczyny fajnie Was zobaczyć :-)
Jutro czeka mnie dość intensywny dzień, bo mam mnóstwo spraw do załatwienia
Na szczęście Filipek dzisiaj grzecznie padł, bo krzyczał na mnie cały dzień:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry