reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

inamorate bądż twarda niech sobie trochę polamentuje w leżaczku i się przyzwyczai, mój to już ze mną się czasami kłóci :-D:-D:-D:-D ja już nawet nie chcę myśleć jak będzie nastolatkiem ;-)
Raczkowa już po kinie??? Wiesz leżaczek jest fajny bo dziecko nie leży zupełnie płasko więcej widzi mój kilka miesięcy uwielbiał leżaczek, oczywiście nie wkładałam go tam na cały dzień a najbardziej to i tak uwielbiał na rączkach :-)

reklama
u nas z maty nie bylo zadnego pozytku, zreszta z lozeczka tez.

wkurzylam sie dzis strasznie, ide po mala a ta mi mowi ze jej zniknal konik z szafki, to poszlam jej ta szafke przesuzkac i fakt nie ma... poszlam zapyatc pania i ta mowi ze faktycznie byl w szatni, noz cholera to jak sprztaczki patrza na korytarzu ze dziecko dziecko okrada...

w domu mloda powiedziala ze jedna dziewcyzna juz wczesniej grzebala jej dzis w szafce, wiec jutro porusze sollidnie te przedszkole bo nie wiem za co tym pomoca tam płaca...
swoja droga ta dziewczyna juz niedawno oliwie i jej pryjaciolke, a pozniej powiedziala ze to dziewczyny ja zaczepiaja... nic ze ona jest 2 razy taka jak one.
dzis owa dziewczynka tam przywalila chlopczykowi w przedszkolu ze mu rozcielo policzek.
panie tlumacza to tym ze dziewczynka ma trudno sytuacje bo rodzice sie rozstaja... tylko od tego jest pani psycholog zeby z nia pogadac...

ogolnie sie wkurzylam, i w sumie nei chodzi mi o konika, ale o to ze nawet wychowawczyni oliiw powiedzial ze rzeczy z szatni notorycznie gina... i gdzie wtedy sa pomoce i sprztaczki??!

mloda odrabia zalegle zadania i chyba troche wyjdziemy... tylko kto wie kiedy skonczy

mam nadzieje ze nie byla bardzo przywiazana do koniak ja pamietam jak mi ukradli w przedszkolu taka szmaciana lalke i dluuuugo dluuuuugo nie moglam sie po tym pozbierac :-D nawet dzis czasem pomysle jaki los ja spotkal ;-) niby nic zwykla lalka....ale byla moja a ktos po prostu ja sobie zabral :-(
ollka nie denerwuj sie sprawe trzeba wyjasnic i juz a to ze rodzice sie rozwodza to wymowka troche nie na miejscu kazdy przezywa jakis dramat Oliwka wogole nie ma ojca ale to nie znaczy ze ma chodzic i lac dzieci tak jak napisalas od tego jest psycholog :eek: glupie gadanie

A ja obczajam zabawki edukacyjne :-Daaaaaa niech Ona już rośnie bo się chętnie pobawię :-D o np takie coś oszalałam :-D:-D

FISHER PRICE KRZESEŁKO UCZYDEŁKO POL-ANG T5326 (2258856527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:-):-):-):-)

jaimis no jasne będę walczyć no tyle pniądzorów i co mam go teraz w darach oddać hehe:eek:

ollka22 no paranoja po prostu wiadomo że są trudne dzieci ale od tego jest kadra żeby się nimi zająć. Wiem, bo sama jeździłam na kolonie jako wychowawca do dzieci z problemami

Ostatnia edycja:
raczkowa sek w tym ze bardzo go lubila, i nie pozwole na to zeby panie przymykaly oko na notoryczne kradzieze w szatni bo obsugi jest tyle ze dzieci same nie musza chodzic po korytarzu.
raczkowa ja dokladnie to pani psycholog mowilam jak rozmawialam z nia jakies 2 tyg o tej dziewczynce. osobiscie znam jej mame i jak w przedszkolu czegos nie zrobia same sie tym zajme:wściekła/y:

inamorate krzeselko jest fajne:-D

eh wy zabawki edukacyjne ogaldacie a ja to juz nawet pomysow nie mam co kupowac...

heheh takimi zabawkami to chetnie same bysmy sie pobawily ;-):-D:-D

ollka nie ma co sprawe trzeba wyjasnic nie na tym rzecz polega ze Ty bedziesz wydawac kase na zabawki a ktos sobie bedzie z nich korzystal :baffled:

wiesz ogolnie ja nie rozumiem, skoro panie wiedza ze co chwile ktos cos kradnie z szatni... i nic nie robia....

przyjdzie cieplo, oliwia musi miec okulary sloneczne z mocnym filtrem, i co ktos je bedzie kradl a ja bede co tydzien nowe kupowac...

dojdzie do tego ze ciuchow nie bedzie sie zostawic bo zwina...

poza tym gdyby moje dziecko przynioslo cos z przedszkola napewno bym zauwazyla... i nie zostawila tego tak

reklama
niestety... a tymbardziej ze teraz dzieci z roznych srodkowisk sa,niestety kiedys te dzieci chodizly tylko na popoludnia na darmowa zerowke a teraz chodza i an rano po popoludniu tylko jedna grupa....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry