Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
super to trzeba pani powiedziec ze dla Ciebie tez normalnym jest grzebanie w jej torebce i jeszcze nie widzialas ale jestes pewna ze spodoba Ci sie jej portwel i sobie go zabierasz
raczkowa ja zaczne ze sklepow wynosic... bo panie psycholog mowi ze to normalne
jak dla mnie z dziecmi trzeba o tym rozmoaiwac jak ejst taki problem... tak dlugo az sytuacje sie nie skoncza
inamorate jutro???? w sobotę??? weż nie mów że ty w wieku średnim bo ja będę musiała mówić że w starczym wieku jestem i co tatulek będzie na chrzcinach a kogo wybrałaś na chrzestnych???
raczkowa ja wiemz e to wymowki i to dosc glupie...
ja mam obiad postawiony, ciasto w peikarniku i lazienka wyszorowana alcznie z oknem... i natchnienia dalej brak....
inamorate mloda i piekna jestes wiec glowa do gory
chrzciny... kieyd to bylo... u nas jeszcze wtedy druga babcia oliwi robila cala impreze, sama chciala... tylko na kosciol na wsi sie nie zgodzilam i zrobilam u siebie
u nas chrzciny były rok temu ostatnie tygodnie zainteresowania tatulka syneczkiem bosze ile we mnie się zmieniło od tamtego roku z każdym dniem optymistyczniej patrzę na życie podstawa żeby była praca z resztą mam nadzieję damy sobie radę;-)
ollka22 u mnie chrzestni z mojej strony, bo z jego strony zero zainteresowania nikt małej nie widział co za $&%( ale jak Hania będzie miała mój charakter to jestem pewna że im kiedyś dobitnie podziękuje