reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olka boze skad u Ciebie tyle sily na robienie tego wszystkiego :szok: na prawde podziwiam :tak:

u mnie za chrzestnych tez chyba bedzie maz mojej kuzynki i kolezanka takze tylko moja strona no chyba ze cos sie diametralnie zmieni choc watpie :baffled:

reklama
inamorate a kij im w oko po co kontakty na siłę??? nie chcą to niech spadają nasze dzieci ma kto kochać MY :-D u mnie chrzestnym został mój brat który wogóle nie angażuje się w kontakty z moim synem i koleżanka ze studiów, bo chciałam kuzynkę ale jak ją zapraszałam przed chrzcinami kilka razy olewała zaproszenia, a ja naprawdę mam zasadę nic na siłę:confused::sorry2:

raczkowa jakby co to umylam kolejne okno, kurde niby robialm przed swietami a syf jak cholera...
obiad juzz gotowy:)
dziecie sie ucieszy bo ma cisato z truskawkami:)

jeszcze tylko spacer z psem.... i luzik

jaimis świeta racja nic na siłe :-D

a mnie coś bierze, w kościach łamie, katar mam i głowa boli :-( no ale się wnerwiłam żebym tylko małej nie zaraziła :wściekła/y:
Skikne sobie dzisiaj na solarium to mi się dupsko wygrzeje :-D i do tesco bo 120pampków za 95zł no normalnie jakieś 15zł zaoszczędzę :-D

inamorate ty się nie wygłupiaj i na zaraż córci przed jej pierwszą dużą imprezą:shocked2:

ja to jestem tak blada ze skłonnością do opalania że bym musiała nocować w solarce żeby były efekty :-D

raczkowa jakby co to umylam kolejne okno, kurde niby robialm przed swietami a syf jak cholera...
obiad juzz gotowy:)
dziecie sie ucieszy bo ma cisato z truskawkami:)

jeszcze tylko spacer z psem.... i luzik

matka polka kobieta pracujaca normalnie gdyby ode mnie to zalezalo mialabys nobla :tak::-)

inamorate solka dobry pomysl tez zawsze lecial sie wygrzac szcegolnie zima :-D

reklama
ollka dlatego ja nie chciałam brata tatulka, bo właśnie tego się obawiałam, że zniknie razem z nim, a poza tym się nie zgodził (hmmm to nie mi odmawia tylko dziecku, burak)

zazdroszczę Wam salarek, ja po tych swoich zabiegach to nie mogę za bardzo :-( jestem blada jak ściana, ale ostatnio zainwestowałam w balsam brązujący, żeby jakoś wyglądać :-) W końcu wiosna to chce się coś zmienić :-)

właśnie moja siostra zabrała małego na spacer (tylko WY zrozumiecie jakie to błogosławieństwo!:-p), ja próbuję się uporać z burdellem jaki panuje w pokoju, ale ciężko idzie... W ogóle mam dziś jakiś kiepski dzień, denerwuję się, że nie zdążę z chrzcinami, jeszcze dawca zachowuje się tak jakby to nie jego syn i mam mnóstwo nieprzyjemności dziś z jego strony :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry