reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jaimis podoba mi się Twoje podejście, że wierzysz, że co poniektóre buraki się zmienią :-)
a mój niby chciał się ogarnąć, ale jakoś ciężko mu to idzie :-) Zauważyłam, że na niego najbardziej działa moja olewcza postawa, to taki pies ogrodnika - sam nie weźmie i komuś nie da:baffled: Wczoraj jeździł ze mną do księdza-w szoku byłam, ale to napewno incydentalna zmiana frontu:-p

Dziewczyny 7 maja zaczynam pracę :-)
Wczoraj byłam na spotkaniu, zapowiada się nie najgorzej. Poznałam w końcu warunki zatrudnienia i prawdopodobnie po okresie próbnym dostanę umowę o pracę :-) Oczywiście jeśli się sprawdzę, a praca mi się spodoba :-) Zaczynamy bardzo dużą imprezą, bo miss polonia, więc będzie szansa na poznanie ciekawych człowieków :-)

Edit:
O mój mały kończy dziś 5 miesięcy!! Jak ten czas gna...

reklama
martttika oj czas leci już na dniach będzie twoja pociech pół roku mieć a moja dwa lata..... oj zleciało.... szkoda że to nie wybory mistera :-D:-D:-D:-D:-D:-D to trzymam kciucki żeby praca Ci się spodobała z wzajemnością ;-) zwłaszcza wzajemność finansową ;-) a "z psem ogrodnika" działą na facetów, poprzedni facet zaczął się starać jak ja już go spisałam na straty, mamie przyjeżdzał coś tam naprawiać, chrześniaka mojego zabrał na skutery wodne a wcześniej nie mogłam się doprosić zebyśmy coś w weekend nieraz zrobili, choć sam już nie wierzył że coś między nami się uda, faceci są jacyś dziwni:eek:

ja tam nie wierze w takie zmainy czlowieka ot tak. pisalam juz i bede sie powtarzac do upadlego: zmiany sa owszem mozliwe, ale po jakis 2 latach terapii na ktora facet sam sie zglosi :tak:
a takie teksty: przemyslalem juz wszytsko, zaluje, kocham Cie, chce wrocic, wszytsko sie zmieni - o kant doopy rozbic... :no:
moj ex walac takie teksty obracal jednoczesnie jakies kolejne panienki wiec... zreszta, nawet kiedy jego obecna byla juz z nim w ciazy to on nadal skladal mi bardzo niedwuznaczne propozycje...
za to opisywalam tu kiedys sytuacje kolezanki. jej maz po latach bycia beznadziejnym ojcem i beznadziejnym partnerem wkoncu sam zaczal szukac pomocy. maja terapie, trwa juz jakis czas i naprawde po raz pierwszy widac efekty. czasem gdzies tam z niego wylazi dawny facet, ale potrafi wmiare szybko sie otrzasnac. a zmiana na dzien dzisiejszy jest wprost kolosalna.
a dodam, ze wniosek o rozwod byl juz dwukrotnie w sadzie. tyle, ze tutaj jesli wnioskodawcy maja dzieci to jest przymusowac 6m-czna separacja. wiec raz po tym czasie po prostu zlozyli natychmiast kolejny wniosek by dac sobie wiecej czasu. a po tym drugim wniosku juz jakos nie mysla o rozstaniu. robia razem sporo rzeczy. kolezanka juz nie ma scisku w zoladku jak maz ma wrocic z pracy tylko najnormalniej w swiecie sie cieszy. dzien do nocy.
ale to jest wynik intensywnej terapii.
bo wczesniej i w tym przypadku bylo 8 lat powracajacych deklaracji z ktorych nic nie wynikalo.
takze, moim zdaniem, jesli facet nie ruszy doopska by sie powaznie wziac za siebie to po prostu szkoda zycia :tak:
ja osobiscie jedynie wygralam na tym, ze moj ex postanowil mnie opuscic a potem usilowal wracac tak nieudolnie. bo dzieki temu w moim zyciu znalazlo sie miejsce dla prawdziwego mezczyzny, ktory dla jest dla mnie super opiekunem, partnerem, przyjacielem a dla Filipa wzorem i opiekunem.
a moj ex.. coz... ojcem sie okazal mniej niz weekendowym. raczej bym okreslila, ze miesiecznicowym. i to nawet bardziej nie ojcem a jakims wujem z ameryki.a partnerem zapewne nadal jest do kitu.
wiec uszy do gory :tak:. kiedys kwestie zwiazane z exem zobojetnieja. a moze wtedy pojawi sie ktos, kto jest wart by z nim byc:-)

Ja bym sobie popisała ale Pan DAWCA nas podczytuje :-D:-D

Pozdrawiam Cię Durniu serdecznie :-D:-D:-D

Co do zmian to może i się zmieniają, choć to rzadkie przypadki:tak: Większość to takie jak Dawca zero mózgu ZERO :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja bym sobie popisała ale Pan DAWCA nas podczytuje :-D:-D

Pozdrawiam Cię Durniu serdecznie :-D:-D:-D

Co do zmian to może i się zmieniają, choć to rzadkie przypadki:tak: Większość to takie jak Dawca zero mózgu ZERO :-D:-D:-D:-D

hahahhaha Witam dawce Durnia :-D:-D ciekawe jakby tak moj podczytywal o matko jakby tu wparowal to by mi komputer z okna lecial :-D:-D

co do tych zmian...powiem Wam rozdarta troche jestem po jego ostatniej wizycie coraz bardziej sie przekonuje ze to jednak ani nie jest czlowiek z ktorym chcialabym spedzic reszte zycia ani tym bardziej ze byl by dobrym ojcem :baffled: jednym slowem straszny mam metlik w glowie :baffled: ktos moglby mi ja odrabac nie byloby problemu z mysleniem nad tym wszystkim :-D

hej:-)

nieśmiało pytam czy można się przyłączyć:confused:
jestem mamą 3-letniej panny, którą od paru miesięcy wychowuję sama, tatuś jest tatusiem miesięcznym:baffled: jak to świetnie określiła jedna z was:tak:

Hje Aga zapraszomy,
napisz cos o sobie, pracujesz/studiujesz czy moze dwa w jednym czy opiekujesz sie dzieckiem w domu??
w jakim rejonie pl mieszkasz??

a mloda odrabia lekcje, ja weszlam na chwile na net
mysle gdzie jechac z mloda nad morze, mam jedna miejscowosc na oku,ale z jedna przesiadka,niby przesiadka nieduza,bo 45 min gdzies

i ja pozdrawiam podczytujacego Exa;-) czytaj i ucz sie na swoich bledach

wszystkiego dobrego dla Fiffi w mala rocznice, super,ze masz prace

Raczkowa a niech czyta menda społeczna :-D:-D:-D a jakby wparował to chętnie mu przywalę z monitora :-D:-D:-D a co do exa skoro masz taki tok myślenia to niech spindala wdocznie nie jest Ciebie wart dasz sobie radę kobito :-D

Aga1108 hej hej napisz coś o sobie i córci:tak:

Mozi tak go wszystkie pozdrawiają no normalnie pewnie się poczuje jak u siebie :-D:-D:-D

inamorate a wlasnie nie wiem skad taki tok myslenia bo byl przecudowny milu ach i wogole ech a mnie to jakos juz za bardzo nawet nie ruszylo bo teraz na rzesach staje a za 2 dni mi napisze ze jestem jego zyciowa pomylka :szok: szkoda ze on nie wiem jaka pomylka jest dla mnie :-D:-D:-D

mysle ze dobrym pomyslem byloby zalozenie takiego forum dla durni :-D mogli by tam opisywac swoje durne zachowania i moze nawet jakies wybory bylyby durnia roku :-D:-D

czesc Aga :-) szkoda ze poznajemy sie w takich okolicznosciach ale co tam glowa do gory i do przodu :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry