Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a te wybory duraka roku to by były trudne każdy to taki mocny zawodnik że trudno by było się zdecydować, można by jeszcze zrobić podkategore najbardziej chamski sms, największy lovelas, najgorsze obrażenie własnego dzieckaa nagrodą by mógł być np tygodniowy pobyt w domu małego dziecka z opieką nad dziećmi 24 h
![]()

a ja mu mowie ze ja ciagle glodna jestem a najbardziej wieczorem 

nie wiem ja to sobie jakos wszystko wkrecam ze dziecko jakos samo sie urodzi bez mojego udzialu ze jakos sama schudne jak bede karmic
wogole nie biore pod uwage tego ze moge jednak (odpukac) nie karmic
sama siebie oszukuje 

;-)...mnie w sierpniu stuknie 38
;-)
, gdzie zamierzasz rodzić

...już jest mamo, mamo i właśnie zleciał gadajacy Kubuś Puchatek...buuuuuuuuu
teraz już trochę się poprawiłam, ale stres to dla mnie pożeracz kilogramów jak nic innego! a słodycze to dopiero teraz zaczynam zajadać, bo od paru dni już małego nie karmię, więc dałam sobie pozwolenie w końcu na czekoladki :-)
do 7 miesiaca wygladalam jabym miala lekka nadwage a nie była w ciąży 
na butli mała lepiej przybiera a mamuśka nie jest uwiązana 

dużo mnie było oj dużo 

ja to nie bardzo wiem jak działa fb ale sobie założyłam konto bo kiedyś żeby coś z netu ściągnąć kazali mieć konto :-) u mnie stres działa że chudnę w oczach naprawdę jak odszedł pan durak w styczniu to ja w marcu osiągnęłam wagę krytyczną poniżej 45 kg ochyda dziewczyny no mi się nie podobało ale tak mam teraz już trochę kilogramów odzyskałam nawet w jednych spodniach mi ciasnawo
żeby teraz w drugą stronę nie przecholować 

no to młoda mamusia w moim wieku miło :-) ja na patologii jak byłam to byłam najstarsza i jako jedyna rodziłam pierwsze dziecko a w pokoju była z laskami jedna 5 a druga 3 rodziła
a po odejściu duraka i po otrzymaniu wypowiedzenia straciłam pokarm, plus taki że nie miałam problemu z odstawiniem