reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry dziewoje :-D:-D

No tak ja świeżo po więc już uspokajam, a mianowicie uwaga! panikary :-p Poród boli jak cholera ale da się przeżyć bez znieczulenia :-D:-D no co będę kłamać :-):-):rofl2: Ogólnie nie jest źle więcej strachu niż to wszystko warte o :-D Proponuję się zaopatrzyć w różne specyfiki na gojenie się ran a mianowicie Tamtum rosa i Maxi biotic kilka dni i jak nówki :-D:-D Ja już nie pamiętam że rodziłam :-):-)

Ej cioteczki my o głosy prosimy bo cholera jakaś mała nas wyprzedziła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sms o treści malgw.21 na nr 72069 :-D:-D

reklama
raczkowa, to umów się z doktorkiem na konkretny termin kiedy on bedzie miał dyżur i po problemie, wiele kobitek tak robi jak rodzą gdzieś dalej:tak:
a Twój suwaczek znów stoi w miejscu:rofl2:

inamorate ma rację co do tantu i masci, tantum najlepiej rozrobić sobie i przelać do spryskiwacza takiego jak do kwiatków i używać przy każdym pobycie w wc:tak:

marlena, witaj:-), trzeba złożyć pozew do sądu o alimenty

plan wykonany - okna umyte:-)

Aga jak amm sie umowic? przeciez nie przewidze kiedy bede rodzic :-D juz wczesniej umowilam sie z nim tak ze jak cos bedzie sie dziac to do niego dzwonie i on tez przyjedzie do szpitala w sumie sam to zaproponowal wiec moze nie bedzie tak zle :szok::-D suwaczek stoi w miejscu a Wasze sie automatycznie przesuwaja ?

Raczkowa suwaczek powinien przesuwać sie sam:-D masz jakąś podróbke :-D
ja tez myslalam zeby jechac tam gdzie lekarka ale kurcze za daleko, urodzilabym gdzies w korku pod katowicami i co hehe poza tym tutaj zawsze ktos bedzie a tam nie kazdy przyjedzie...
Aga jak spadnie deszcz to bedzie na ciebie

inamorate, Aga u mnie tantum juz czeka
marlena025 ja nie pomoge bo wszystko przede mna:eek:

emilka jak to podrube? mam ten suwaczek z BB :szok: kurcze ja to juz calkiem zielona jestem z takich rzeczy ani zdjecia nie umiem dodac ani suwaczka porzadnie zrobic :szok: i sie dziwic ze mnie nikt nie kocha :-D:-D

Raczkowa! ale jestes głuptas! my Cie koffamy i Dzidzia Cie kocha, rodzina, znajomi:tak:
a weszłas na odliczanie? ja zaruje z tą podróba, nie wiem czemu sie nie przesuwa:-D

reklama
nooo moze bedzie działać:)
a ja myslalam ze nie spojrze dzisiaj na nic slodkiego po tej glukozie a juz sie objadłam rogalikami z czekoladą.. obżarciuch ze mnie:wściekła/y: chyba Dzidzia lubi i sie domaga:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry