reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

marlena w kazdym miescie czas oczekiwania jest inny, u mnie max 3 tyg a sa i miastaze po 4 miesiace sie czeka...

aga ja robowalam dukana, ale nie wyrabiam z iloscia jajek i nabialu, po prostu nie lubie i nie darady.
kolezanka fajnie na tym schudla ale za to teraz cala ciaze sie to na niej odbijala, pratycznie 8 miesiecy na zwolnieniu byla, co chwile szpital... makabra.

emilka ja z badan najgorzej wspominam glukoze, cudem to wogole wypilam...

my po 3 godzinnej imprezie urodiznowe,bylo rewelacyjnie... sala zabaw mega duza. dzieci sie wyszalaly. a my z mamami kawke pilysmy i podziwlaysmy 2 super umiesnionych ojcow... jejku ale ciacha na dmuchanych zamkach... super widok...

reklama
emilka ja po badaniu z glukoza drozdzowke z dzemem zjadlam :-D:-D a slodkie to musze miec pod poduszka bo nawet w nocy potrafie sie obudzic zeby male conieco zjesc :-D:-D a pupka rosnie :eek:

olka gdzie ta sala zabaw ? :-D jutro tam ide po takiego ojca :-D:-D

olka noooo to teraz nie wiadomo kto bardziej zadowolony, dzieci czy mamusie z widoków:-D trzeba sobie jakos umilac:tak:

Raczkowa jak to idziesz tam po takiego ojca?:szok: to tam mozna tak sobie isc po jakiegos?? to ja tez chce!!:-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry wszystkim,
wiatam sie z kawusia i ciesteczkiem francuskim :)) za oknem szaro, buro i ponuro no i pada bo Aga wczoraj okna umyła:-D

Wszystkim dzieciaczkom życze dużo zdrówka, prezentów no i żeby miały bogatych rodziców:-D

Raczkowa no to hardcorowo dzisiaj:-D a suwaczek stoi:tak:

Aga jak amm sie umowic? przeciez nie przewidze kiedy bede rodzic :-D juz wczesniej umowilam sie z nim tak ze jak cos bedzie sie dziac to do niego dzwonie i on tez przyjedzie do szpitala w sumie sam to zaproponowal wiec moze nie bedzie tak zle :szok::-D suwaczek stoi w miejscu a Wasze sie automatycznie przesuwaja ?

proste moja droga:-) 38 tydz to jest ciąża w pełni donoszona, umawiasz się z doktorkiem , kładzie Cię na porodówkę, daje kroplówkę z oksytocyną i dalej już się samo kręci:tak:
moja kuzynka mieszka w Opolu a chciała rodzic w K-cach bo tu jeździła do lekarza, tydzeń przed terminem połozył ja na oddział, moja koleżnka mieszka za Olkuszem a lekarza miała w S-cu , termin miała ma 4 grudnia , 24 listop poozył ją na porodówce, zrobili badania , dali kroplówkę i 25 -tego urodziła się Kaja:tak:

Raczkowa suwaczek powinien przesuwać sie sam:-D masz jakąś podróbke :-D
ja tez myslalam zeby jechac tam gdzie lekarka ale kurcze za daleko, urodzilabym gdzies w korku pod katowicami i co hehe poza tym tutaj zawsze ktos bedzie a tam nie kazdy przyjedzie...
Aga jak spadnie deszcz to bedzie na ciebie

inamorate, Aga u mnie tantum juz czeka
marlena025 ja nie pomoge bo wszystko przede mna:eek:

he, he juz spadł deszcz a zawsze się mówiło,że jak ktoś zabije pająka to będzie padać;-)
jakbyś urodziła w korku to by Cię opisali w gazetach:-D:-D:-D sensacja w Silesii:-D:-D

olcia jutro tam ide :-D:-D:-D

emilka a kto mi zabroni? :-D maczugą w glowe i do jaskini :-D:-D

nie bądź taka zaborcza zostaw coś dla innych:-D:-D:-D:-D:-D:-D

marlena w kazdym miescie czas oczekiwania jest inny, u mnie max 3 tyg a sa i miastaze po 4 miesiace sie czeka...

aga ja robowalam dukana, ale nie wyrabiam z iloscia jajek i nabialu, po prostu nie lubie i nie darady.
kolezanka fajnie na tym schudla ale za to teraz cala ciaze sie to na niej odbijala, pratycznie 8 miesiecy na zwolnieniu byla, co chwile szpital... makabra.

emilka ja z badan najgorzej wspominam glukoze, cudem to wogole wypilam...

my po 3 godzinnej imprezie urodiznowe,bylo rewelacyjnie... sala zabaw mega duza. dzieci sie wyszalaly. a my z mamami kawke pilysmy i podziwlaysmy 2 super umiesnionych ojcow... jejku ale ciacha na dmuchanych zamkach... super widok...

olla, no to miałyście widoki;-):-)
ja na dukanie robiłam badania i wyniki miałam ok, ale kazdy reaguje innaczej zalezy od organizmu, mnie nabiał nie przeszkadzał bo go uwielbiam, gorzej z mięchem bo to takie monotonne dla mnie było:tak:

wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków w dniu ich świeta:-):-):-)

niech żyje inteligencja :baffled: zostawiłam na noc pranie na balkonie i dziś nadaje się do ponownego suszenia:dry:
my już mamy przygotowany zestaw p/deszczowy - kalosze, kurtki i wybiwramy się na Dorę do Plazy:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry