reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Wszytkie najlepszego maluchy:)

oj porosu nie da sie przespac:) mnie o 12 w nocy zlapaly skurcze ale jeszcze dops lekkie ale poszlam na porodowke i juz polozna mie na niej zostawila:) moglabym jeszcze pewnie wtedy spac ale ja juz sie ekscytowalam ze w koncu rodze:D

reklama
ooo i ja tak jak ola bardziej boje sie dentysty:) wole rodzic jak isc na np leczenie kanalowe:-D hehe

ja zglosilam sie sama do szpitala 2 dni po terminie,nie chceli mnie p[rzyjac skoro nic sie nei dzieje ale powiedzial ze ni wyjde :-D ze musza mnei przyjac jak jestem po terminie:-D i przyjeli:-D nastepnego dnia mialam probe z oxy i nic,na nastpnuy dzien juz kroplowke z oxy i nic:-D ale o 12 w nocy zaczelam rodzic i o 7,15 Alan wrzeszcal juz w nieboglosy na moim brzuchu:D

fikusek mi jakoes wiecozrem... w nocy czop poszedl a o 5 rano juz bylam w szpitalu, tyle ze ja ze skierowaniem bo na nastepny dzien mialam juz przymusowo isc.
mloda urodizla sie o 18.20

Raczkowa hmmm jeszcze nigdy nie słyszałam żeby ktoś przespał poród :-D:-D ja bym bardziej stawiałą na ten termin który pokazywał na początku usg bo na samym początku w konkretnych tygodniach konkretne narządy się kształtują, ja tam już w ciąży miałam krwawienie tak że z tym różnie bywa, u mnie przez 2 zarodek a czasami jak zarodek się zagnieżdza jest krwawienie a to już może być 2 tc. To jakie ty masz terminy po już przez ten twój suwaczek się gubię :-D:-D:-D:-D:tak::tak:
emilka wiesz też inaczej będzie jak już zostaniesz mamą ja bym na twoim miejscu sobie tak psychicznie wspomagała jak coś to mam wyjście awaryjne wyjazd ;-) ja tak sobie właśnie mówię jak by co to zagranica tyle że ja mam trochę dalszą rodzinę i wiesz dopóki wszystko palcem na wodzie to ok a jak co do czego to już różnie bywa :-D

no u mnie na sali była laska która 2 tygodnie po terminie urodziła a ja 2 tygodnie przed naprawdę ta dziewczynka była 2 razy większa od mojej kruszynki :-D

olcia ojj zeby sie tak dalo przespac :-D:-D

emilka moja mama tez po terminie urodzila mojego brata ponoc chlopcy tak maja za musza dolezec :-D aczkolwiek ze strony dawcy byly porody wczesniakow hmm

jaimis termin z USG mam na 3 lipca a z miesiaczki na 20 lipca

ojj i mi taki wyjazd za granice sie marzy :-(z tym ze ja nie mam nigdzie rodziny heh

Ostatnia edycja:
fikusek natchnienals mnie normalnie i za tydzien wracam do opcji rude jest wredne:)

mnie tez nie cheili przyjac do szpitala bo babka co byla na ip stwierdzila ze urodze za 2 dni, ale ja mialam skierowanie bo juz caly osttani miesiac mialam lezec... choc to bylo niewykonalne

ja juz po wizycie u dentysty... wiecej strachu niz to warte ale leczyłam ze znieczuleniam bo boi dupa jestem... nic nie czułam:tak:
jaimis no tak sie psychicznie pocieszam choc nie jest powiedziane ze tam bedzie kolorowo..
ja bym chciała tak urodzic 2tyg wczesniej:tak:

Raczkowa ja jestem dziewczynka a tez po terminie sie urodziłam.. ale slyszlam ze tak niby obstawiali kiedys ze jak po terminie to chlopiec dlatego tez wszyscy mysleli ze bede miala siusiaczka a tu taaaka niespodzianka:-D

emilka ja tam nie żałuję że urodziłam wcześniej tamta laska co urodziła po terminie miesiąć dłużej niż ja była w ciąży to męcz się i ja byłąm duża ale ona była olbrzymką :-D
Raczkowa teraz ty jesteś kobietą z siusiakiem :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry