reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika a no własnie, miałabyś wiecej czasu dla Fifiego a wiec tez dobrze:-)
Raczkowa a ty juz wybrałaś imię dla swojego smyka? bo ja mam z tym siódme poty... nie masz jakiegos namiaru na swieże rankingi?:-)

reklama
dzien dobry
znow ciemno i paskudnie za oknem...

martttika jak nie ta praca to inna, jak masz co z malym zrobic to mozesz spokojnie poszukac. i ewentualnie posiedziec z malym.

emilka nie mam ani rakingu ani imienia :baffled: nie moge sie na nic zdecydowac :baffled: ale ponc to jest tak ze jak poloza ci dzidziora to dopiero wiesz jak ma miec na imie :-D

co za pogoda :baffled:

Dzien dobry drogie Panie,
no nie ładnie za oknem, trzeba przetrwac te ponure dni:D
ja jestem tak niezdecydowana ze cos czuje ze bede jeszcze biegac po urzedach i zmieniac.. tyle pieknych imion.. a juz bym chciala miec wybrane:baffled:
dobrze ze Ci sie suwaczek przesuwa hihihi

emilka masz jeszcze czas... wybierzesz cos fajnego
a jakie propozycje masz na chwile obecna??

raczkowa tobie ciut mniej czasu zostalo:tak:

my obiad gotujemy... pozniej w ramach tego ze i tak sie nie da wyjsc golabki zorbimy

olcia mozna od dzis odliczac zostal miesiac :szok::-D

emilka tez bym juz chciala miec wybrane ale na nic nie moge sie zdecydowac to chyba przez te hormony :-D

Ostatnia edycja:
oj Olcia.. ok juz rozwijam całą moją liste, choc chyba juz cos pisałam kiedys.. no a wiec na pierwszych miejscach uchowały sie: Emilia, Liwia...
a zaraz za nimi: Zuzanna, Aurelia, Lidia, Pola, Viviana.. ostatnio jakos wpada mi często w ucho Jagna :-)
a przed ciążą cały czas mowiłam ze bedzie Amelia, ale tyle ich teraz:-(
napewno musi sie konczyc literką "a":-D

dla chłopca nie było by problemu bo byłby Wojciech

Raczkowa a ty jakie masz typy?

reklama
no wlasinie najgorsze jest to ze ja juz nawet typow nie mam :baffled: mial byc Bruno Borys Dawid Darek a teraz nic mi sie juz nie podoba :baffled: ale slyszalam ze prze pol roku od narodzin mozna na pismie skladac wniosek o zmiane imienia w USC :-D chyba tam bede stalym gosciem :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry