Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
martttika a no własnie, miałabyś wiecej czasu dla Fifiego a wiec tez dobrze:-) Raczkowa a ty juz wybrałaś imię dla swojego smyka? bo ja mam z tym siódme poty... nie masz jakiegos namiaru na swieże rankingi?:-)
emilka nie mam ani rakingu ani imienia nie moge sie na nic zdecydowac ale ponc to jest tak ze jak poloza ci dzidziora to dopiero wiesz jak ma miec na imie
Dzien dobry drogie Panie,
no nie ładnie za oknem, trzeba przetrwac te ponure dni
ja jestem tak niezdecydowana ze cos czuje ze bede jeszcze biegac po urzedach i zmieniac.. tyle pieknych imion.. a juz bym chciala miec wybrane
dobrze ze Ci sie suwaczek przesuwa hihihi
oj Olcia.. ok juz rozwijam całą moją liste, choc chyba juz cos pisałam kiedys.. no a wiec na pierwszych miejscach uchowały sie: Emilia, Liwia...
a zaraz za nimi: Zuzanna, Aurelia, Lidia, Pola, Viviana.. ostatnio jakos wpada mi często w ucho Jagna :-)
a przed ciążą cały czas mowiłam ze bedzie Amelia, ale tyle ich teraz:-(
napewno musi sie konczyc literką "a"
dla chłopca nie było by problemu bo byłby Wojciech
no wlasinie najgorsze jest to ze ja juz nawet typow nie mam mial byc Bruno Borys Dawid Darek a teraz nic mi sie juz nie podoba ale slyszalam ze prze pol roku od narodzin mozna na pismie skladac wniosek o zmiane imienia w USC chyba tam bede stalym gosciem