reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

miz chlopiecych podoba sie Gracjan, no ale wiem ze dla chlopca pewnei bylo by mi trudniej niz dla dziewcyznki wybrac.
w ciazyz oli, nie wiedzialam co bedzie a imie bylo wybrane tylko dla dziewczynki:-D

marlena nie ma za co

reklama
Raczkowa z tych co napisałas wybrałabym Dawidka, bardzo ładne imię.. albo jeszcze podoba mi sie Bartuś, Adaś i Szymek...
jakbym miała chłopca to raczej dałabym takie tradycyjne imię..

a ja teraz troche porozmawiałam z moją mamusią na skype i powiem wam ze az mi lepiej, troche mnie podbudowała... co ma byc to bedzie.. wypłakałam sie wyżaliłam i teraz moge byc jak hardcorowy koksu:-D

emilka i tak trzymaj, pomysl sobie ze bedziesz miala przy sobie dzidzie a nie kazdemu jest to dane...
juz na zawsze bedziesz miala ta najwazniejsza osobe w zyciu... niewazne jak sie reszta ulozy....

bartus hmm tak ma dawca na imie wiec kategorycznie odpada :-D:-D choc tez mi sie podoba :tak:adas tak mial na imie moj wieloletni narzeczony wiec tez raczej nie :-D:-D szymek tak chca moi rodzice ale ja jakos nie jestem przekonana :-D:-D ehhh ciezko mam kolege dawida jest porzadny i wogole i mowilam mu ze chce dac dziecku na imie dawid ucieszyl sie a pozniej znalazl zdjecie na necie z grubym rudym chlopcem podpisace DAWID TO NIE IMIE DAWID TO RUDY GRUBY ZYD :-D:-D:-D:-D:-D i teraz tak mi sie kojazy z tym chlopcem okropnymz tego zdjecia :-D:-D

emilka fajnie ze juz jestes twarda jak koksu tak trzymaj :tak::tak:

raczkowa jak urodzisz to wybierzesz imie:tak::tak:

my golabki robimy, beda na jutro.... jeszcze spacer z psem nam zostal i luzik:-):-)

a ja jakas spiaca jestem... chyba pogoda kiepsko na mnie dziala.

olka przyslij jednego gołąbeczka.. za mna chodza te z pomysłu na bez zawijania.. jutro ide na roczek to nie bede miala czasu ale w poniedzialek moze sie za nie wezme bo malutka sie domaga heh

raczkowa jeszcze troche czasu mamy moze nas cos oswieci heh

a tak wogole to gdzie sie podziały wszystkie Mamusie?:eek:

emilka ja normalne robilam, chociaz oliwka lubi i takie i takie, jutro tylko sosik dorobie i bedzie luzik.

wlasnie gdzie mamuski??
moje dziecie juz spi a ja musze pazurki pomalowac wkoncu

hej,my pol godziny temu wrocilismy z festynu,z 2 godzin zrobilo sie 4 :)
a tak to wieczny brak czasu,bo "ulubiona pora żaka" juz sie zaczela,
jutro musze przysiasc,bo dzis jakos dzien wlecial niewiadomo kiedy

mamusiki uciekly :-D

a ja w koncu nie bylam u fryzjera :szok: ale za to porobilam porzadek w papierach z mama pogadalam na temat sadu i calej sprawy troche ogarnelam w pokoju bo juz zarastalo :-D:-D:-D no i dzien zlecial :tak: i ciagle mnie brzuch boli :-( juz od poniedzialku :-( heh

z tym imieniem.... niby tylko imie a to gorsza decyzja niz wybor meza :-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry drogie Panie,
widze ze tutaj pustek ciąg dalszy.. nie poznaje:-)
Raczkowa jak boli to moze do lekarza:confused:

a ja wczoraj mialam taki pozytywny dzien, najpierw rozmowa z mamą, pozniej rozmowa z dawca, a pozniej na koniec dnia mój ojciec mi humor popsuł swoimi pijackimi gadkami.... w dodatku rozbolał mnie zołądek bo wczesniej sie skusiłam na kawałek pizzy no i pół nocy nie przespanej:baffled: dzisiaj jestem nie przytomna i bez siły do zycia a tu jeszcze trzeba je miec zeby isc na roczek:baffled: a wcale mi sie nie chce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry