reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no wlasnie tez jestem w szoku ze takie tu pustki.. wszyscy gdzies imprezują...
Olcia impreza drętwa co tu duzo mowic.. ale tam tak jest zawsze bo wujek włącza telewizje i wszyscy zapatrzeni:-D
ale troche pojadłam, pobawiłam sie z dziećmi i zebraliśmy sie.. a moją dalszą przygode opisałam wlasnie na zamkniętym...

to w pogorii nie byłyscie> wazne ze Oliwia zadowolona.. czekamy na foteczki:)

reklama
emilka byla pogoda wiec na kazimierz pojechalismy, tam naprawde fajnie, nawet z niedoszla tesciowa na piwie bylam...

ogolnie smieszna sytuacje mielismy ale to tez nie tu....

Dobry wieczór

My wczoraj pojechałyśmy na festyn do dziadków i zostałyśmy do dziś, dopiero wieczorkiem sciągnęłyśmy do domu:tak:
Młoda miała atrakcje, bo była dla dzieciorów jazda na kładzie ( nie chciała jechać ale ma zdjęcie jak "prowdzi":-D)
poza tym śpiewanie, zabawy, darmowe hot-dogi, napoje i słodycze dla dzieciaczków:tak:

emilka , Ty uważaj na ten swój żołądek:tak: , szkoda,że imprezka drętwa:-(
Twoja córa bedzie w bogatwa opływać jak ten dawca taki pracuś:zawstydzona/y::-D:-D
musisz chyba zrobić losowanie imion;-)
a tak w ogóle gdzie jest fotka Twojego inkubatorka:confused: raczkowa już wstawiła a Ty to co:confused:;-)

raczkowa, pracowitą niedzielę miałaś a my lenie, łazimy gdzieś:-D:-D; a dr nie mówił Ci że to mogą być bóle przepowiadające:confused: bo macica ćwiczy i się przugotowuje

ola, no narobiłaś mi smaku na gołąbki:-D...nie ma jak piwo z ex- teściową:-D;-)....fajnie,że miałyście udany dzionek

ide na zamknięty :tak:

aga nie to nie sa skurcze takie juz mialam wczesniej a to jest zwykly bol :baffled: ciagly bol na szczescie nie jest bardzo silny :tak: musze sie pochwalic bylam dzisiaj wlosy farbowac wiec nie taki straszny len ze mnie :-D no i przygpotowalam sobie dokumenty do policji jutro ide skladac :-D wiec tak do konca sie nie wylenilam :-D:-D:-D chpc mialam w planie jeszcze prasowanie pieluch ale sie nie udalo ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry