reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

my już z powrotem, Młoda zachwycona,zdjęcia z Dorą ma zrobione, dostała nagrodę - naszyjnik i klipsy, własnie w nich śpi bo padła a nadmiaru emocji:-D:-D
fajna impereza tylko jeden feler te nadgorliwe mamusie, babcie :baffled:naszczęście nie wszytkie:tak:

ola, szkoda ,że pogoda tak Wam nie dopisała:-(, u nas wiej jak cholera:szok:

raczkowa, jaimis ma rację najlepiej trzymac się wyniku usg prenatalnego one są najbardziej wiarygodne:tak:
no ja też się urodziłam po terminie......jeden dzień:-D:-D:-D:-D, u mnie w rodzinie śmieją się,że to dlatego,że w S-cu nie było miejsca i moja mama musiała rodzić w Będzinie:-D

emilka, ola, ale Was wzięło na pieczenie;-) u nas też ciasto z galaretką i owocami ale kupne:cool2: bo popołudniu mamy dziadków i mojego brata a nie było kiedy co upiec

co do porodu...dokładnie ciężko go przespać, chociaz ja jak rodziłam to miałam wrażenie,że kiedy skurcze były co 2 minuty to drzemałam po między jednym a drugim ....chociaż to przeczy logice:szok::tak:
a moja prabacia zawsze mówiła,że to dziewczynki rodzą się po terminie bo " się pięknią na świat":-D:-D

reklama
babeczki smakowały dzieciom i prezenty tez sie podobały:) parkingiem bawili sie wszyscy:-D
a ja jakos znowu mam huśtawke nastroju.. miło spedzony dzien a mnie sie ryczec chce :baffled:

podczytuję Was cały dzień, ale dopiero teraz moje dziecię pozwoliło mi usiąść i coś skrobnąć:-p

Najpierw zacznę od tego, że wczoraj w pracy zostały zwolnione dwie dziewczyny... O dziwo to nie byłam ja (a myślałam, że lecę w pierwszej kolejności:-p), jednak co z tego jak ku lepszemu się nie zapowiada :-(
Dzisiaj przypomniałam sobie, że moje koleżanka robi staż w up i podpytam ją jakie miałabym szanse też na jakiś staż lub coś w tym stylu. Może się uda :-)
No a dzień dziecka do kitu, bo pogoda skazała nas na całodzienny pobyt w domu :-( Kiedy w końcu przyjdzie lato?!:szok:

witam wieczorkiem
aga fakt u nas byl tylko jeden dmuchany zamek, a na tym mloda sie wczoraj w sali zabaw wyszalala, wiec raz poskakala i sie znudzila....
wkoncu wczoraj miala 3 h w mega wypasionej sali zabaw:-D:-D

emilka super ze prezenty sie podobaly:)

kobeity wiecej optymizmu... choc przy tej pogodzie ciezko o niego

Martttika a te dziewczyny co zwolnili to z której paczki? tej twojej czy tej co do szefa na impezki chodzą? Moze juz wiecej zwolnien nie bedzie tylko tak straszą, ktos przeciez pracowac musi...
a co do pogody to dzisiaj dentystka mi mówiła ze w nastepny weekend 30 st.:-)
Raczkowa chyba jednak dzisiaj wybiore wersje TVP2 "Zakochani" i paczke chusteczek:-) troche sie ulży:-D hardcorowy koksu od jutra:-D

W zasadzie to nie te co jeździły na imprezy. W pon przychodzą dwie nowe także zwolnić i zatrudnić kogoś innego to nie problem;) W sumie mnie moga zwalniać, przynajmniej z Filipkiem posiedzę jeszcze w domku :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry