Aga1108
Po prostu mama
my już z powrotem, Młoda zachwycona,zdjęcia z Dorą ma zrobione, dostała nagrodę - naszyjnik i klipsy, własnie w nich śpi bo padła a nadmiaru emocji

fajna impereza tylko jeden feler te nadgorliwe mamusie, babcie
naszczęście nie wszytkie
ola, szkoda ,że pogoda tak Wam nie dopisała:-(, u nas wiej jak cholera
raczkowa, jaimis ma rację najlepiej trzymac się wyniku usg prenatalnego one są najbardziej wiarygodne
no ja też się urodziłam po terminie......jeden dzień

, u mnie w rodzinie śmieją się,że to dlatego,że w S-cu nie było miejsca i moja mama musiała rodzić w Będzinie
emilka, ola, ale Was wzięło na pieczenie;-) u nas też ciasto z galaretką i owocami ale kupne
bo popołudniu mamy dziadków i mojego brata a nie było kiedy co upiec
co do porodu...dokładnie ciężko go przespać, chociaz ja jak rodziłam to miałam wrażenie,że kiedy skurcze były co 2 minuty to drzemałam po między jednym a drugim ....chociaż to przeczy logice

a moja prabacia zawsze mówiła,że to dziewczynki rodzą się po terminie bo " się pięknią na świat"

fajna impereza tylko jeden feler te nadgorliwe mamusie, babcie
naszczęście nie wszytkie
ola, szkoda ,że pogoda tak Wam nie dopisała:-(, u nas wiej jak cholera

raczkowa, jaimis ma rację najlepiej trzymac się wyniku usg prenatalnego one są najbardziej wiarygodne

no ja też się urodziłam po terminie......jeden dzień

, u mnie w rodzinie śmieją się,że to dlatego,że w S-cu nie było miejsca i moja mama musiała rodzić w Będzinie
emilka, ola, ale Was wzięło na pieczenie;-) u nas też ciasto z galaretką i owocami ale kupne
bo popołudniu mamy dziadków i mojego brata a nie było kiedy co upiecco do porodu...dokładnie ciężko go przespać, chociaz ja jak rodziłam to miałam wrażenie,że kiedy skurcze były co 2 minuty to drzemałam po między jednym a drugim ....chociaż to przeczy logice

a moja prabacia zawsze mówiła,że to dziewczynki rodzą się po terminie bo " się pięknią na świat"