reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

okna zrobione:-) skonczyli okolo 13:30 i zostawili kupe kurzu heh jedno okno juz ogarnełam drugie zostawie na jutro.. podłogi umyte dwa razy i nadal białe:baffled:
aga nawet nie było tak zle, do domu nie napadało:)
mozi a czemu tak? ceny wysokie? czy ciezko juz z noclegiem?
ja to chyba te wakacje w blokowiskach na przemian z działką :tak:

reklama
Emilka sa ale,ceny np 120 zl czy wiecej za mnie i dziecko troche drogo chyba za dobe?jak sie doliczy jeszcze jedzenie,dojazd i jakies lody, jakis drobiazg dla malej czy jakias wycieczka, to troche te wakacje wyjda,a ja mam tylko dofinansowanie do faktury 50 % za noclegi z socjalnego
znalazlam cos to za 100 zl www.NeptunRowy.pl musze tylko zapytac o cos w pracy

emilka, nie ma to jak ścierać kurz po gipsie, ciągle franca wychodzi:no:
spoko ekipa,że się tak prędko uwinęli:-)

raczkowa, zawsze możesz wyskoczyć do parku:-D

mozi, mój znajomy znalazł fajne mieszkanko w Kołobrzegu za 25 zeta za dobę ale teraz przełom czerwca i lipca:tak:

nnnnnuuuuudzzzzęęęę sięęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mozi ja to doswiadczenia nie mam z tym naszym polskim morzem... byłam tylko raz na zielonej szkole:-) ale znajomi byli w Mielnie i sobie bardzo chwalili, podobno nie da sie nudzic.. i tez znajomy z pracy jezdzi co roku do Łeby i tez jest zadowolony... 100 zł bez wyżywienia? to tez raczej nie mało... te ceny to pewnie tez wygórowane przez to koko koko euro spoko:-D a to dofinansowanie to wczasy pod gruszą? musicie faktury przedstawiac za pobyt? czy to jakies dodatkowe dofinansowanie?
Ja to jestem na L4, ale niech spróbują mi robic problemy z kasiorką pod grusze to zrobie hałas :-D
Aga uwineli sie szybko chyba przez to ze moj starszy powiedzial im ze ma juz dosc wiercenia i zeby wypierd....:-D a pozniej walczył z wiertarkami u sąsiadów hehe a tak poza tym to nie powiem dobrzy fachowcy i mili panowie:tak:
a na nude mam dla ciebie małe sprzątanko po gipsie u cioci yyyy Beatki:-D

Raczkowa tego akurat ci zazdroszcze, tez bym chciala juz miec swoją kruszynke na wakacje ale oczywiscie tak w terminie.. bo ja tak czasami mowie ze chcialabym wczesniej ale wiadomo ze Dzidzisia trzeba donosic.. i tak mi sie przypomina teraz o dziewczynie ktora dzisiaj pisala na bb ze wczoraj urodziła w 25tc a termin tak jak ja na wrzesien, Dzidzius nie całe 900g Cały czas mi to chodzi po głowie i modle sie za tego Dzidziulka:-(

emilka, juz odpalam mój odrzutowiec i jestem za 5 minut:-D twój tatus jest konkretny:-D

raczkowa, jak chodziółam do liceum to zawsze rano w parku pod wierzbą czaił się taki w niebieskich majtkach , rózowym biustonoszu - watowanym z koronkami i prochowcu:-D:-D:-D:-D

reklama
mozi moze uda sie cos fajnego znalezc, my narazie nie planujemy, jakz aczne prace to pewnie weekendy nam zostana na jakies wypady... ale dobre i to.

ja znow z goraczka, ledwo z wykladow wrocilam.

emilka to sie super szybko uwilneli, a pozadki wez na spokojnie.

raczkowa to mysie chetnie na wypady do parku przylaczymy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry