Mozi ja to doswiadczenia nie mam z tym naszym polskim morzem... byłam tylko raz na zielonej szkole:-) ale znajomi byli w Mielnie i sobie bardzo chwalili, podobno nie da sie nudzic.. i tez znajomy z pracy jezdzi co roku do Łeby i tez jest zadowolony... 100 zł bez wyżywienia? to tez raczej nie mało... te ceny to pewnie tez wygórowane przez to koko koko euro spoko

a to dofinansowanie to wczasy pod gruszą? musicie faktury przedstawiac za pobyt? czy to jakies dodatkowe dofinansowanie?
Ja to jestem na L4, ale niech spróbują mi robic problemy z kasiorką pod grusze to zrobie hałas
Aga uwineli sie szybko chyba przez to ze moj starszy powiedzial im ze ma juz dosc wiercenia i zeby wypierd....

a pozniej walczył z wiertarkami u sąsiadów hehe a tak poza tym to nie powiem dobrzy fachowcy i mili panowie

a na nude mam dla ciebie małe sprzątanko po gipsie u cioci yyyy Beatki
Raczkowa tego akurat ci zazdroszcze, tez bym chciala juz miec swoją kruszynke na wakacje ale oczywiscie tak w terminie.. bo ja tak czasami mowie ze chcialabym wczesniej ale wiadomo ze Dzidzisia trzeba donosic.. i tak mi sie przypomina teraz o dziewczynie ktora dzisiaj pisala na bb ze wczoraj urodziła w 25tc a termin tak jak ja na wrzesien, Dzidzius nie całe 900g Cały czas mi to chodzi po głowie i modle sie za tego Dzidziulka:-(