reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a my juz po kolacji, araz kapie mala i chyba poloze ja spac, czas sie pouczyc czegoz prawka bow tym tempie bede kierowca w 2015 roku:)

emilka u mnie golabki sie dzis skonczyly:)

my zaliczyłyśmy spacer po deszczu z taplaniem w kałużach:-D
Młoda zaczęła przysypiać o 18 więc też już wykąpana i po kolacji bajki ogląda , a mnie jeszcze czeka prasowanie i szykowanie na jutro do pracy:baffled:

emilka, grupa erotyczna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

raczkowa, musisz zdbac o serce dawcy żeby się biedaczek za wcześnie nie wykończył:-p

aga dobrze ze tam twarzy nie było na zdjeciu bo wsytd hehe tak sobie zrobilam:-D
ufff.. okna przygotowane na jutro.. zostało mi ty sciagnac rano jedną firaneczke bo nie chcialam sie tak calkiem odslaniac:-D skoro o dzieciach to moje malenstwo chyba tez spi, bo nic nie rozrabia.. zmeczyła sie przy pomaganiu mamusi w przenoszeniu i porządkach:-)

dzięki dziewczęta za "konodlencje" w sprawie pracy teraz tylko pytanie co z dokumentacją czy jeszcze będą ją obrabiać czy tylko oddać :-) takie czasy mi się wydają że w żadnej pracy człowiek na 100% nie może być pewny a mi się marzy właśnie taka praca już do emerytury żeby nie musieć wysyłać cv szukać chodzić na rozmowy ahhh
A do kiedy pracujemy nie mam pojęcia szefy sobie wyjechały na wakacje no nikt nie powiedział że mam nie przychodzić do pracy to przyszłam, jutro też przyjdę w piątek wolne to może coś w poniedziałek powiedzą?
emilka87 grupy erotycznej???? już masz propozycje? :-D A z tymi firankami nie żarty moja kumpela w ciąży wieszała zasłonki to zemdlała ja się boję o Ciebie!!!!
Raczkowa dobrze robisz że składasz teraz może za ćwiczenia nie możesz się zabrać ale możesz na egzamin się pouczyć z tego co pamiętam jakieś testy przeglądałam to o ustroju Polski, onz-t, unii chyba to możesz zacząć sobie przeglądać. Ja to taka głupia byłam że chciałam dać po tatuśku mu i skończyło się na tym że na drugie ma po tatuśku normalnie idiotka człowiek zakochany powinien mieć prawa odebrane bo idiocieje :-D:-D:-D Nie dawaj Bartek choć by to było najpiękniejsze imię na świecie

dzien dobry

jaimis oby wam dali znac co i jak. kurde teraz w zadnej pracy sie nie da normalnie spokojnie pracowac.... a szkoda.

dziewczyny powiedzcie mi chodzi wam normlanie fb?? moj zachowuje sie jakby na emeryturze byl. wszystkie stronki otwieraja sie normalnie a ta wieki.

ja mam za soba fatalna noc, o 2 mnie chyba goraczka zlapala.... normlanie trzepalo mna ze szok, az mi sie ciezko oddychalo, dopieor po 3 bylam wstanie sie ruszyc po jakies tabletki i koc, i chyba po 4 zasnelam... matko ledwo zywa jestem, wypije kawke i zmiatam do lozka.

jaimis propozycji na szczescie nie ma hehe obiecuje ze bede na siebie uwazac przy zakladaniu firanek... i odmelduje sie ladnie ze wszytsko dobrze:) dziekuje kochana za troske:)

olka u mnie czesto tak chodzi ale caly internet bo mam bezprzewodowy i czasami płata mi rozne figle ale nie wiem czy to wina tez bb...
bidulko ciepłą herbatke z miodem i cytrynką i wygrzac sie!

a u mnie sie zaczeło... przeciag w calym domu bo nie ma dwoch okien na raz hehe ale bardzo miły Pan mi sie trafił.. mowi ze do 14 powinno byc skonczone :))

jaimis ehhh no widzisz tak to jest w tym kraju zlodziej na zlodzieju a zwykly szary clowiek na tym cierpi :baffled: nom na testy bede musiala sie pouczyc bo ogladalam jakies tam z poprzednich lat to jestem zielona :-D:-D:-D jeszcze pomysle z tym imieniem ale chyba masz racje nie ma co burakowi robic przyjemnosc bo to w koncu na cale zycie :tak:a moze zrobie mu na zlosc i dam krzys po moim tacie :-D:-D:-D

ola ja mysle ze Ty powinnas do lekarza isc i badania zrobic bo jak na moj nos to Ty za czesto chorujesz :-(

emilka to sie przykrywaj zebys malutkiej nie przeziebila :tak:

reklama
Raczkowa malutka okryta ciepłą bluzą, zalozylam tez ciepłe skarpety bo mi nóżki zmarzły:)

najlepszy jest mój pseudo ojciec.. przyszedł i powiedział ze zaraz im cos powie bo go wkur... te hałasy.. nigdy sie pacan nie umie zachwac, a dzisiaj bierze rente to bedzie wesoło:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry