reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

w Białymstoku to pewnie śniegł spadł i białe niedzwiedzie znowu wrócił :-D:-D zimno nie wiem czy od braku słońca czy mi zimno ale cały weekend jadłam :-D może depresyję mam i ją zajadam hmmm

hahaha:-D po wysadzeniu nosa z domu stwierdziłam, że nie jest aż tak źle:-D

tyle się dzieje, że aż szkoda gadać... :-(

jaimis ty sie nie przejmuj opowiesciami kolezanki.. wiele takich małzenstw to tylko przykrywka, a jak by sie bardziej zagłebic to dopiero wychodzi jak naprawde to wygląda.. ja nie mowie bo napewno są jaies malzenstwa i rodziny gdzie uklada sie prawie idealnie ale chyba to rzadkosc.. problemy albo z kasą, albo z pracą, albo ze zdradami, albo z wychowywaniem dzieci są na porządku dziennym.. tylko wiele osob woli nie mowic i zyc w tym co jest...
ja to kiedyś słyszałam, że te co najwięcej się chwalą jakie to mają cudowne życie i rodziny to właśnie robią to na pozór... Z resztą teraz w pracy często obserwuję tych nowobogackich znajomych szefa. Co z tego, że te kobiety-żony mają kasę na wszystko, nie muszą pracować, żeby zapewnić dzieciom godne życie, jak ich mężowie czwartek, piątek, sobota na imprezach, z młodszymi laseczkami, a one nic do powiedzenia nie mają:-( Czy to fajne takie życie? Wolę swoje...

reklama
no i właśnie moja firma dziś ogłosiła upadłość:baffled::-(:baffled:

emilka87 kobieta w ciąży nie może wieszać ani zdejmować firanek taka pozycja jest nie wskazana

jaimis kurcze przykro mi z powodu pracy... obrotna babeczka jestes, znajdziesz cos lepszego..
a co do pozycji przy ściąganiu i wieszaniu firanek to jestem tego swiadoma ze nie wolno, ale... niestety nie ma kto za mnie tego zrobic.. przeciez nie powiem gosciowi ktory przyjdzie wymianic okna ze sam to zrobił:-D zdejme jakos szybko gorzej bedzie z założeniem.. pomalutku z odpoczynakmi i jakos damy rade..

aga nie dodam zdjecia inqbatorka bo nie umiem tam dodac zdjecia.. wyskakkuje adres url i leże:nerd:

emilka wklej fotke na fotosik.pl na przyklad, i tam ci adres na forum wyskoczy do wklejenia.

jaimis przykro mi, czyli czas na poszukiwanie nowej pracy...eh teraz nigdzie nie mozna sie pewnie czuc

j[B]aimis[/B], strasznie mi przykro:-( to jest durny kraj:no:

emilka, wchodzisz w dodaj zdjęcie, pokazuje Ci się zarządzanie załącznikami , z prawej strony na zielonym tle masz dodaj pliki , klikasz w to i masz wybierz pliki z komputera i poprostu wybierasz zdjęcie ze swojego komp. i wgrywasz:tak: i wtedy nie trzeba url

kurcze od wczoraj coś mi się pierdyka a bb i co 5 minut mnie wylogowuje:wściekła/y: co post to muszę się logować na nowo, wrrrrrr:no::wściekła/y:

olka zrobilam tak jak mowilas i sie wkopałam.. jak cos to jest wrzucone ale nie wiem jak dlugo bo musze to usunąc.. przeciez na tym fotosiku widzą to wszyscy:szok: poza tym dalam przez przypadek chyba do jakiejs grupy erotycznej:szok: ratunku!

olcia jak usunąć zdjecie z fotosika?

Ostatnia edycja:
Aga no widzisz takie mam objawy ze kolana bola :-D:-D:-D

emilka nie mam zadnej szkolki normalnie zlozylam papiery do policji pozniej testy psychologiczne i sprawnosciowe rozmowy itd i tak wiem ze nic z tego nie bedzie ale przynajmniej mam czyste sumienie ze cos robie :-p bo raczej nie dojde do perfekcyjnen formy miesiac po urodzeniu dziecka :baffled:

jaimis wooow ja tez chce taki porod :-D brzuch ok juz mniej boli za to nerka sie odzywa ehhh:baffled: a ze sa testy to doskonale o tym wiem bede musiala jakos sie zebrac w sobie i cwiczyc :-D:-D

martttika no wlasnie tych szymonow pelno a bartosz odpada choc mi sie podoba :-D a moze dam na imie bartosz tak jak dawca :szok::-D padl by na zawal :-D:-D:-D jeszcze by chlopina pomyslal ze to z sentymentu do niego :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry