reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Mozi ja tez kumam:-) no to musisz zasiegnac informacji w pracy jak z tymi posiłkami... mysle ze lepiej jest nie wykupywac obiadkow w osrodku bo wtedy zawsze trzeba byc i zejsc np z plazy a tak na wlasna reke to jesz o ktorej i gdzie chcesz, ale oczywiscie jakby mieli dofinansowac to zawsze warto... trzymam kciuki zebys trafiła sie jakas dobra oferta:)
Raczkowa ty masz juz 37tc? ooo jak fajnie.. to kupuj szybciutko łóżeczko, zamów na allegro:-)

dziewczyny ile atrakcji u was w parkach.. u mnie nie było takich miłych panow, kurcze i zeby jeszcze placili hehe

olcia zdrówka!! kuruj sie chorowitku:)

a mnie wykonczył ten dzien.. ledwo żyje a tu jeszcze tyle do zrobienia jutro... wskakuje do mojego przyjemego łóżeczka:tak:

reklama
emilka zamowie na allegro nawet juz mam wypatrzone od 2 miesiecy tylko kasy ciagle brakuje :baffled: ale teraz jak dostane wyplate to zamawiam bo juz nie ma na co czekac :-D

ja tez zmykam spac dobranoc mamki :-D

dzien dobry

aga u mnie lepiej... wyspalam sie nawet...

raczkowa ajakie wypatrzylas lozeczko?? u mnie lozeczko to byla wtopa, kupilam fajne, wydalam kase a dziecko wcale w tym nie spalo... ona alergie miala na lozeczko.

a tak poza tym zostawilam ja w domu dzis, posprztamy,zrobimy obiad i mloda pojdzie ze mna do fryzjera....i pojdziemy po jakies lakiery do paznokci:tak::tak:

cześć

poranna kawka....
Młoda spała dziś u dziadków, ja muszę ogarnąć chałupkę i też tam jadę

Ola, to dobrze jak czujesz się lepiej:-)....dzień piękności zatem wam sie zapowiada:-)

raczkowa, jak nie zdążysz z łóżeczkiem to synuś poprzytula się do Ciebie w duzym łóżku:-)
my na początek mieliśmy pożyczone łóżeczko, a póżniej kupiłam Młodej łóżeczko -tapczanik na którym myslę,że pociągnie jeszcze ze 4 lata:tak:
a w ogóle to mieliśmy 3 łóżeczka - jedno u moich rodziców, drugie w domu i trzecie turystyczne na wakacje:tak:

hejo

olenka dobrze ze sie lepiej czujesz ale i tak do lekarza idz bo to nie ma zartow :tak:
lozeczko takie wypatrzylam ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE GRYKA ŚLICZNA POŚCIEL + GRATISY (2237258993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bede musiala tylko dokupic przewijak ale nie wiem czy bedzie mi potrzebny tak naprawde :baffled:
a co myslicie o tych takich poduszkach rogalach na brzuch do karmienia? sprawdzaja sie?

aga ja bym chciala zeby on juz zawsze spal w moim lozku ale co bedzie jak go zgniote niechcacy :szok:

RACZKOWA jak mam byc szczera.... odpuscilabym sobie przewijak i lozeczko kupila z tanszych. u mnie oliwka dosc szybko iala swoje normalne duze lozko.

ogolnie lozeczko prezentuje sie slicznie:) te posicele cudne sa:)

osobiscie po czasie wiem ze najwiekszym bledem jaki zrobilam bylo drogie lozeczko i nowy wozek:tak::tak:

kurde normalnie spiaca juz jestem... to chyba srednio normalne zbey mi sie na okraglo spac chcialo....

aga fajnie masz ze mala czasem u dziadkow moze zostac, ja jestem ciekawa czy doczekam czasu az mloda zostanie u dziadkow, poki co sama sie tego boje bo tam moze sie dawca zjawic...

hej dziewczynki :-)

raczkowa łóżeczko ładne, z tego co widziałam to nawet całe drewniane:-p
ja jak kupowałam mi bardzo podobała się seria z klupsia ŁÓŻECZKO KLUPŚ SAFARI ŻYRAFKA+ MATERAC G-P-K 11CM (2398256697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i właśnie wybrałam to z żyrafką. Ja ogólnie starałam się przy kupowaniu wyprawki robić to z głową i jak najtaniej, bo dawca średnio mi pomagał i gdybym nie dostała pieniążków na to łóżeczko to raczej kupiłabym takie najtańsze sosnowe do 120 zł. Szczerze mówiąc są uniwersalne i ponadczasowe :-) Przewijaka nie miałam. Tyle czasu przymierzałam się, żeby kupić, że ostatecznie i tak nie kupiłam:tak: Co do reszty "łóżeczkowego" wyposażenia to kupiłam ochraniacz, poduszeczkę, kołderkę, prześcieradło oraz oczywiście pościel. Żadnych innych akcesoriów nie miałam i z perspektywy czasu okazały mi sie niepotrzebne. A co do tej poduszki rogala to ja dłuższy czas karmiłam ze zwykłą poduszeczką, co nie zmienia faktu, ze uważam, ze warto coś mieć pod ręką w tej kwestii :-)

martttika ja z perspektywy czasu tez patrze na niemowlece zakupy inaczej... dla mnie wiele rzeczy jest niepotrzebna.
no ale wiaodmo jak sie kupuje wyprawke dla pierwszego dzidziola to sie chce jak najlepiej:-D:-D
ja to w ciazy uwielbialam takie zkaupy...

olla ja też uwielbiałam i nadal tak mam, że cieszę się z każdego drobiazgu, który kupię małemu:-):tak: od kupowania ubranek to jestem uzależniona, ale pocieszam się tym, że tak naprawdę to wydaję na to grosze, bo przeważnie biegam po lumpkach. Moim największym falstartem jeśli chodzi o niemowlę była apteka, bo to pożerało najwięcej kasy i tak naprawdę mało co z tych leków i innych preparatów zdawało egzamin. No, ale jeśli miałabym mieć w przyszłości jeszcze dziecko to będę wiedziała czego unikać podczas zakupów:-p

reklama
martttika ja nadal uwielbiam kupowac ubrania, choc mloda sama tez uwielbia wybierac ubrania.
zabawki tez uwielbiam choc wiemze juz nie powinnam kupowac, bo mamy tego za duzo.

a no i z moja to juz strach wchodzic do h&m.... matko jak ona wejdzie na dodatki dla dzieci to człowiek moze zbankrutowac....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry