reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
olcia wiekszosc takich badan to sciema nawet literek nie kaza czytac no ale jak masz mozliwosc to w rzie czego to sie przygotuj z tymi szklami:tak::tak:

martttika pozazdroscic chlopa ktory kase przynosi :tak:

raczkowa wlasnie kurd eu nas kaza czytac literki i te male tez.
a ze szkla i tak mi sie przydaja i kase z up na to wydam to moge kupic:tak:

martttika on normlanie sie odwazny robi:-D

hej:-)

martttika, dobrze chociaż kasę przywiózł:tak: a nie przyszedł z pustymi rękoma:tak:

ola, lepiej się zabezpieczyć,a skoro masz dodatkową kasę to czemu nieskorzystać z okazji:tak:

emilka , tak captivia ładnie wygląda ale nie podają wagi:confused:
teraz wszystkie wózki 3 w 1 mają ściągane gondole wiec to jest ich plus,że nie musisz się tarabanić z całym wózkiem:tak:
jeszcze mi się przypomniało,że na Czarnej koło pogotowia jest komis z rzeczami dziecięcymi, bodajże Tygrysek jak dobrze pamiętam, mają nawet stronę internetową:tak:

raczkowa, dziewczyno, daj sobie spokój z tym dupkiem, on nie jest wart ani Ciebie ani dziecka:angry: to kawał su***** , którem chyba taka jazda sprawia satysfakcję a tobie tylko ból
ogranicz kontakt do minimum, rozmawiaj - informuj tylko o sprawach dotyczących dziecka i to jeszcze w sposób służbowy, nie daj sie gnojkowi prowokować:no:
wiem,że łatwo mówic, wiem,że to boli, bo bolało każdą z nas nie zależnie od tego czy była porzucana czy sama odchodziła, bo dla każdej z nas jest to jakaś porażka w życiu, ale uwierz mi na słowo, czas łagodzi ból i z czasem człowiek obojętnieje lub poprostu buduje sobie taki ochronny mur przed tymi którzy nas skrzywdzili:tak:
a najważniejsze - nie długo przytulisz jedyną istotkę, która pokocha Cię bezinteresownie i najszczerzej:-):tak:

jaimis, i jak deszczyk dotarł do zagłebia bezdeszczowego:confused: bo u nas lało jak cholera, nawet niedawno skończyła sie burza:dry:

u nas dziś był dzien huku i warczenia, od 8 do 10 udarówką zrywali posadzkę na balkonie piętro wyżej, póżniej przez 1,5 h u mnie a jeszcze pózniej od 14,30 sąsiad na przemian walił młotem i udarówka...wrrrrrrrr:crazy::baffled::dry:

Raczkowa ja też leżaczek w naprawdę ładnym stanie kupiłam w komisie gdzieś za 1/3 ceny i już drugie dziecko po moim z niego korzysta. A o tym cholernym wózku już zapomnij zawsze jak coś chcesz kupić nie ma a potem tego pełne i tańsze:-D ja małemu chciałam chodzik kupić i nie było żadnych fajnych a ostatnio jak chodzimy na pchli targ pełno i w ładnym stanie :-D
martttika a jak do dzidzi się zachowywał?
Aga no i u mnie w mieście ledwo co padało a na naszych resztkach budowy lało i grzmiało mówię mieszkam w mieście mini opadowym :happy2: ale za to balkony będą przepiękne:tak:

reklama
hej

jaimis, tylko pytanie kiedy te balkony bedą skończone:confused:, wczoraj skuli posadzke i nie robili nic więcej bo lało , dziś leje :baffled::no:
a do tego szef firmy miał się umówić kiedy przyjdą i cisza, ani dupek nie przyszedł ani nie zadzwonił:dry:....dziś mu walnę elaborat przez telefon:-D
z jednej strony fajnie,że u was mało pada a z drugiej musi byc okropnie sucho, biedne roslinki, chociaż u nas w tym roku też jest dość sucho:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry