reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dziewczyny ale opowiem wam jeden moment z mojego pobytu na porodowce o moim D.;-);-)

No wiec jak wiadomo o 6 rano czlowiek jest bardzo zaspany szczegolnie jak go ktos budzi z tekstem zaczelo sie:-p,przyjezdza moj D,do szpitala a ja leze w wannie na porodowce i wciagam gaz:laugh2:on spocony,wystraszony jak nie iwem co wpada i nie wie oco chodzi bo ja wtej wannie sie smieje sama do siebie:laugh2:,siada na krzeselku i se gadamy mim o ze ja juz prawie parte mam,no i w pewnym momencie juz coraz bardziej bolalo ale ja dalej na gazie a moj ,D. z tego starachu tak sie spocol ze mowi do mnie ze mosi sie umyc pod pachami w umywalce na porodowce bo nie wyrobi:laugh2::laugh2::laugh2:normalnie nie moglam:laugh2:dobrze ze nikt tam w tym momencie nie wszedl bo chyba bym zanurkowala w ta wanne ze wstydu:laugh2::laugh2::laugh2:
to byl tylko jeden smieszny moment z mojego porodu:tak::tak::tak:

Hiahiahiahia,dobrze,że wypiłam tego Gingersa,bo normalnie wyplułabym go nosem ze śmiechu!!! :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D

Oszzzz,ale sobie oglądnęłam filmik! :szok: Że też ja jestem taka głupia... Pisze,że dla ludzi o mocnych nerwach,których ja nie mam,ale nieee... agutka musi zobaczyć,co się tam wydarzyło... Berrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! :baffled: :baffled: :baffled:

Sportfan > Prawie urwało mu rękę! Dramat sztangisty
To musialo bolec.Ja Raz ogladalam zdejcia ofiar wypadkow drogowych,jedno zdjecie bylo faceta jak jest w pasie urwany i tylko kregoslup dyndal,a na drugin zdjeciu byly jego nogi:szok:.Po obejrzeniu takich zdjec czlowiek uswiadamia sobie co to znaczy wypadek i jak latwo mozna zycie stracic.Ja odrazu jezdze przepisowo:-),tylko prawda jest taka ze mozna jezdzic przepisowa a wjedzie w ciebie jakis idiota co ma 150km na liczniku i to ten niewinny najbardziej ucierpi.

To musialo bolec.Ja Raz ogladalam zdejcia ofiar wypadkow drogowych,jedno zdjecie bylo faceta jak jest w pasie urwany i tylko kregoslup dyndal,a na drugin zdjeciu byly jego nogi:szok:.Po obejrzeniu takich zdjec czlowiek uswiadamia sobie co to znaczy wypadek i jak latwo mozna zycie stracic.Ja odrazu jezdze przepisowo:-),tylko prawda jest taka ze mozna jezdzic przepisowa a wjedzie w ciebie jakis idiota co ma 150km na liczniku i to ten niewinny najbardziej ucierpi.

Dokładnie! Dlatego mnie przeraża pójście na prawo jazdy i wyjazd na miasto,widząc,jak co niektórzy jeżdżą autami. :baffled: :wściekła/y:

reklama
Takie krwawe zdjecia powinny byc na bilbordach,moze co niektory kierowca by zwolnil.A u nas na przejezdzie kolejowym jest bilbord a na nim Tomasz Stockinger z napisem zarzymaj sie,gdzie takie cos zadziala na wyobraznie kierowcy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry