reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Jak dzisiaj rozmawiałam z Dori przez telefon,to właśnie przechodziłam koło porodówki i też mi się wszystko poprzypominało. :-D Za każdym razem,jak tam przechodzę - zaglądam w NASZE okienka - te porodówkowe i roomingowe. :tak: :tak: :tak: :-D
Dori w ogóle miała taki wymęczony głos... Chyba za wiele w nocy nie spała,skoro zaczęły jej się sączyć wody... Ale przez te wymęczenie przebijała się ogromna radość. :-) Jejuś,naprawdę... Wszystko znowu mi się przypomina... I,chyba,zaraz się popłaczę... :sorry2: :zawstydzona/y:
agus nie placz...

Dori pewnie zapomnilao zmeczeniu jak zobaczyla synka:happy:

Ja gdy urodzilam Karola widzialam go tylko przez sekunde,bo odrazu wzieli go do inkubatora i na badania.Pokazali mi go dopiero okolo 9 rano,cala noc nie spalam bo ciagle o nim myslalam.A jak go zobaczylam to sie poryczalam jak dziecko

No i mnie tez sie tak jakos placzaco zrobilo,jaki to jest piekny moment w zyciu:tak:

Ja przechodze codziennie kolo szpitala gdzie rodzilam i zawsze przypominam sobie jak to bylo jak moje malenstwo polozyli przedemna a ja zamiast powiedziec \moje dziecko\to powiedzialam/ moje baby\ :-D:-D:-D

agutka w przyszlym tyg bedzie umnjie paniz mospu podpytam czy u nas moze kursow nie ma...
Jak nie wypalize stazem to przynajmniej na kurs bym poszla...

Oleńko,pytaj pytaj! Te kursy to super sprawa. :-) Ja dziś dzwoniłam do takiej szkoły,w której są organizowane tipsowe,ale akurat godzinowo by to u mnie odpadało,bo nie będę miała z kim Zuzi zostawić. :no: Więc muszę szukać dalej. ;-)

Mi kiedys ktos mowil ze jak sie pajaki zabija to sie ma pecha,trzeba je w odkurzac wciagnac:rofl2:

A ja słyszałam,że jak się zabije pająka,to będzie padać. :sorry2: Buahaha! :laugh2: :-D :laugh2:

no to super...
ja bym sie martini napila..:tak::tak:

Ja też,bo nigdy tego nie próbowałam. :sorry2:

a skorcze to wcale takie bolesne nie byly

No właśnie - mnie np. ani troszeńkę poród nie bolał. :-D

szczerze mowiac to bardzo czekam na ta chwile:rofl2:

Tylko teraz tak mówisz. :-p

ide spac,bo mala sie co po chwilke budzi:baffled:

Dobranoc. ;-)

agutka gdzie ty jestes????

No wlasnie ja czytalam ze u Olki ma byc burza,a Agutka znikla:confused:

Ej,ja nie wiem,jak to się stało,że tyle postów mi umknęło! :szok: Nagle 3 strony się zrobiły do czytania! :szok: Albo mi się przysnęło albo Wy w takim tempie expresowym pisałyście! :szok: Osz w piczke,hahaha. :laugh2: :-D :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry