Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny ja sie zegnam na dzis bo grzomy sa coraz wieksze
dobranoc
Agutka moze masz cos wiecej niz tylko piwko przy komputerze co?:-);-)Ale nie no... Naprawdę gdzieś mi ten czas uciekł,bo dopiero co była 22:50,a tu już po 23:40.Co to się porobiło.
![]()
![]()
![]()
Ale nie no... Naprawdę gdzieś mi ten czas uciekł,bo dopiero co była 22:50,a tu już po 23:40.Co to się porobiło.
![]()
![]()
![]()

Agutka moze masz cos wiecej niz tylko piwko przy komputerze co?:-);-)
Przecież to był tylko Gingers!

Przysnelo ci sie![]()

moze to piwko,tylko ile juz wypiteAgutka moze masz cos wiecej niz tylko piwko przy komputerze co?:-);-)
,przyjezdza moj D,do szpitala a ja leze w wannie na porodowce i wciagam gaz
on spocony,wystraszony jak nie iwem co wpada i nie wie oco chodzi bo ja wtej wannie sie smieje sama do siebie
,siada na krzeselku i se gadamy mim o ze ja juz prawie parte mam,no i w pewnym momencie juz coraz bardziej bolalo ale ja dalej na gazie a moj ,D. z tego starachu tak sie spocol ze mowi do mnie ze mosi sie umyc pod pachami w umywalce na porodowce bo nie wyrobi

normalnie nie moglam
dobrze ze nikt tam w tym momencie nie wszedl bo chyba bym zanurkowala w ta wanne ze wstydu