reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ja to lubie ogladac takie straszne filmy ale potem mam koszmary,:dry:to nic:-p
Ja tez lubie sobie obejrzec jakis horror,ale wtedy mam wrazenie ze ten ktos zly z filmu przyjdzie po mnie i zabije.Chociaz ostatnio przezucilam sie na komedie,mam sobie ich sporo sciagniete z netu zawsze mam w planie wieczorkiem jakas obejzec ale jak siade do BB to kaplica:-D,a potem na ogladanie juz za puzno.

Ja tez lubie sobie obejrzec jakis horror,ale wtedy mam wrazenie ze ten ktos zly z filmu przyjdzie po mnie i zabije.Chociaz ostatnio przezucilam sie na komedie,mam sobie ich sporo sciagniete z netu zawsze mam w planie wieczorkiem jakas obejzec ale jak siade do BB to kaplica:-D,a potem na ogladanie juz za puzno.

Hahaha,u mnie też na półkach sporo ich zalega. :-D :laugh2: Jak jakiś czas temu nie miałam neta - właśnie przez burzę :-p - to AŻ jeden sobie oglądnęłam,bo i tak zawsze było coś ważniejszego do zrobienia,hehehehe. ;-) :-p

Dobra,ja uciekam do wyrka,bo sobie codziennie obiecuję,że pójdę wcześniej spać i ... na obiecankach się kończy,hehehe. :-p :zawstydzona/y: :-p

Majuś,ściągnij sobie film "Statek miłości",ale nie ten serial :-p tylko komedię. :-) O dwóch kolegach. :-p Którzy przez przypadek tarfili na fajny rejs statkiem,hahaha. :laugh2: :-D :laugh2:
Kiedyś był w TV,ale ja nie dotrwałam do końca i sobie go ściągnęłam i w końcu jakoś po 2 miesiącach zalegania na półce go oglądnęłam. :laugh2: :tak: :-p

Dobranoc wszystkim i ... do dzisiaj! ;-)
Mam nadzieję,że będziecie przechodziły ten dzień w miarę bezkacowo po tej imprezie,hehehe. :laugh2: :-D :-p

Papa! :-)

Agutka widze ze ja nie jedyna mam zaleglosci w ogladaniu filmow:-D
Dobranoc Niunia
Ja juz tez zmykam nastala godzina duchow:-) to czas spac.
Dobranoc wszystkim i do juterka:-)

Dobra,ja uciekam do wyrka,bo sobie codziennie obiecuję,że pójdę wcześniej spać i ... na obiecankach się kończy,hehehe. :-p :zawstydzona/y: :-p

Majuś,ściągnij sobie film "Statek miłości",ale nie ten serial :-p tylko komedię. :-) O dwóch kolegach. :-p Którzy przez przypadek tarfili na fajny rejs statkiem,hahaha. :laugh2: :-D :laugh2:
Kiedyś był w TV,ale ja nie dotrwałam do końca i sobie go ściągnęłam i w końcu jakoś po 2 miesiącach zalegania na półce go oglądnęłam. :laugh2: :tak: :-p

Dobranoc wszystkim i ... do dzisiaj! ;-)
Mam nadzieję,że będziecie przechodziły ten dzień w miarę bezkacowo po tej imprezie,hehehe. :laugh2: :-D :-p

Papa! :-)
Agus ogladalam,fajny:-D:-D,fajna jest tez komedia Agenci bardzo specjalni.Ogladalam ja chyba ze 100 razy i nigdy mi sie nie nudzi:-).Teraz juz naprawde dobranoc:-)

reklama
Dzień dobry
Nie śpię już od 6 rano. Nadrabiałam Wasz wczorajszy wieczór.
Oliwcia wciąż śpi, a ja poszłam wczoraj za wcześnie spać i jestem wyspana :baffled:
Cholera, wolny dzień, dziecko śpi, a ja zamiast słodko śnić to od godziny przy kompie siedzę :-) i już nawet kawę wypiłam. 7 godzin snu to dla mnie za dużo. Przyzwyczaiłam się do 5 - 6 godz, a nawet jak jest 4 to nie jest tak źle.
Nie mam co robić. Wczoraj znowu chałupę wysprzątałam :szok: telewizora nie chce mi się włączać bo mam pilota popsutego i jak chcę przełączyć to muszę swoje 4 litery z łóżka ruszyć :-D Laptopy to zbawienie, leżę w łóżeczku,lapka na kolanach i mogę pisać i pisać. Szkoda że o tej porze to tylko monolog mogę przeprowadzić:-)

a co do pająków to:

A ja slyszalamze tam gdzie sa pajaki to jest szczesliwy dom.Ale nie wieze w przyslowia i jestem pajakowym morderca:-D

ale jeden w zupełności wystarczy, po co cała gromada. Jak jednego zabijesz to inne będą miały więcej jedzonka - tak na to patrz:-D

No bo jak sie zabija to pecha przynosi:rofl2:ale ja tam niewiem i jak jzu nie ma wyjscia to niestety musi umrzec:-p

a jak się go w odkurzacz wciągnie to on niby taki kaskader i przeżyje ??:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry