reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam wiecozrkeim:)
agutka ja nie moge isc nastaz jak mala nei bedzie w zlobku albo wprzedszkolu, nie mam opcjize ja ktos odbeirza albo ktos znia zostanie.
zal mi ze musze rezygnowac ze stazu i zlobka ale nie wyrobie finansowo.

witam wiecozrkeim:)
agutka ja nie moge isc nastaz jak mala nei bedzie w zlobku albo wprzedszkolu, nie mam opcjize ja ktos odbeirza albo ktos znia zostanie.
zal mi ze musze rezygnowac ze stazu i zlobka ale nie wyrobie finansowo.

Wiem wiem,Oluś,bo ja mam podobnie. :baffled: Ale przynajmniej będę miała z kim podtrzymać wątek,hehehe. ;-) :-p :laugh2:

Agutka jak bylo na szkoleniu??

oj,tak te pracujace beda zagladac, ale wieczorami nie beda mialy sily na bb.

Od wieczorów my tu będziemy,hehehehe. :-p :laugh2: :-p

A na szkoleniu było REWELACYJNIE!!! :-D :-D :-D
Miałam zostać do 14tej,ale dzwoniłam do Mamy i ta mi powiedziała,że Zuzia i tak jeszcze śpi,więc,jeśli mam ochotę,to mogę zostać do 15tej. :tak: :tak: :tak: No i zostałam! :tak: A ile się tam naśmiałam! :szok: :laugh2: Najbardziej,to z takim Grzesiem. :-p Jaki koleś! :laugh2: I okazało się,że mieszka zaraz koło mnie! :szok: Świat jest taaaaki mały... :sorry2:
Szkolenie było prowadzone w formie warsztatowej (wykłady + ćwiczenia). :tak: Więc działo się tam,że hej. :-D Czasami to się czułam,jak w przedszkolu. :sorry2: Dzieci w kółeczku,piłeczka,kredki... :sorry2: :laugh2: :-p
Jutro mamy zajęcia z tą samą kobitką,więc pewnie też będzie superowo. :-D
Fajnie jest tak czasami wyjść do ludzi... :sorry2: :tak: :tak: :tak: :-D

reklama
Aaa,nie napisałam. :-p Wykłady dzisiejsze i jutrzejsze są n/t "Komunikacji interpersonalnej". :tak: Więc mądra agutka,która miała taki przedmiot w LO cały czas wyprzedzała w myśleniu i mówieniu prowadzącą kobietkę,hahaha. :laugh2: :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry