ollka22
MAMUSIA OLIWKI
pewnie ze cos Ci sie od zycia nalezyHahahahahahahahahahahahahahahahaha!![]()
![]()
![]()
No co,też mi się coś od życia należy,hahahahahaha!![]()
![]()
![]()
Przyjemne z pożytecznym.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie ze cos Ci sie od zycia nalezyHahahahahahahahahahahahahahahahaha!![]()
![]()
![]()
No co,też mi się coś od życia należy,hahahahahaha!![]()
![]()
![]()
Przyjemne z pożytecznym.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ja będę zaglądała :-) - chyba że mnie papierami zawalą ;-) no ale jest przerwa śniadaniowa
Ja już po kąpieli. Gorąca, długa i odprężająca. Do tego peeling (tak to się pisze??) a potem jeszcze maseczka :-) Czyli wieczór piękności :-) A teraz wróciłam do Was :-)
;-)

;-)
;-)Przestańcie mi tu pisać o fajnych panach na szkoleniach bo mój P. wyjechał dziś na tygodniowe :-(
Szybko minie! :-) 
pewnie ze cos Ci sie od zycia nalezy![]()

No i obiadek dwudaniowy też jest.
:-) Się MOPS postarał! 
nawet sie nie obejrzysz jak ten tydzien zleciPrzestańcie mi tu pisać o fajnych panach na szkoleniach bo mój P. wyjechał dziś na tygodniowe :-(

fakt, tylko im pogratulowacJutro mu to powiem,hahahahaha.![]()
![]()
A tak poważnie,jakbym miała wyskoczyć z takim textem,to bym się,chyba,pod ziemię prędzej zapadła.![]()
![]()
W ogóle na tych szkoleniach mamy kawkę,herbatkę,ciasteczka... W takiej ilości w jakiej chcemy,hehehe.![]()
![]()
fakt, tylko im pogratulowac
ja dzis szukalam w necie i u nas byly takie szkolenai, prowadzil to mops wraz z up, ale zaczelo sie to w 2001 i w 2005 skonczylo...

a no szkoda, ale jutro pojade do urzedu popytac na jakie kursy maja teraz fundusze...Łooo matko! Szkoda,że już się dalej nie odbywają. :-( U nas to jest dopiero pierwszy raz.![]()
A te zabiegi upiększające,to po co? I tak Ci już nic nie pomoże.![]()
![]()
![]()

Przestań!Szybko minie! :-)
![]()

ale jak tak cały tydzień będę się upiększać to mnie nie pozna jak wróci bo sobie całą skórę zedrę. Albo co gorsza tak sobie odmłodzę, że będę wyglądała jak 13-to latka a wtedy mnie nie dotknie bo za młodo wyglądać będę 

Jutro mu to powiem,hahahahaha.![]()
![]()
A tak poważnie,jakbym miała wyskoczyć z takim textem,to bym się,chyba,pod ziemię prędzej zapadła.![]()
![]()
W ogóle na tych szkoleniach mamy kawkę,herbatkę,ciasteczka... W takiej ilości w jakiej chcemy,hehehe.![]()
![]()
pewnie już masz mowę na jutro przyszykowaną