reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja będę zaglądała :-) - chyba że mnie papierami zawalą ;-) no ale jest przerwa śniadaniowa :tak:

Ja już po kąpieli. Gorąca, długa i odprężająca. Do tego peeling (tak to się pisze??) a potem jeszcze maseczka :-) Czyli wieczór piękności :-) A teraz wróciłam do Was :-)

Jak dla mnie,to dobrze to napisałaś. :tak: ;-)
A te zabiegi upiększające,to po co? I tak Ci już nic nie pomoże. :no: :no: :no: :dry:

Żartowałam,oczywiście! :-p :laugh2: :-p :tak: ;-)

No i ja myślę,że też będziesz tu zaglądała. :tak: ;-)

pewnie ze cos Ci sie od zycia nalezy:tak::-D:-D:-D:-D:-D

Jutro mu to powiem,hahahahaha. :laugh2: :-D :laugh2:
A tak poważnie,jakbym miała wyskoczyć z takim textem,to bym się,chyba,pod ziemię prędzej zapadła. :szok: :sorry2: :laugh2:

W ogóle na tych szkoleniach mamy kawkę,herbatkę,ciasteczka... W takiej ilości w jakiej chcemy,hehehe. :-p :laugh2: No i obiadek dwudaniowy też jest. :tak: :-) Się MOPS postarał! :szok:

A tak poważnie,jakbym miała wyskoczyć z takim textem,to bym się,chyba,pod ziemię prędzej zapadła. :szok: :sorry2: :laugh2:

W ogóle na tych szkoleniach mamy kawkę,herbatkę,ciasteczka... W takiej ilości w jakiej chcemy,hehehe. :-p :laugh2: No i obiadek dwudaniowy też jest. :tak: :-) Się MOPS postarał! :szok:
fakt, tylko im pogratulowac
ja dzis szukalam w necie i u nas byly takie szkolenai, prowadzil to mops wraz z up, ale zaczelo sie to w 2001 i w 2005 skonczylo...

reklama

A te zabiegi upiększające,to po co? I tak Ci już nic nie pomoże. :no: :no: :no: :dry:

chemia czyni cuda :tak::tak::tak:

Przestań! :-p Szybko minie! :-) :tak:

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: ale jak tak cały tydzień będę się upiększać to mnie nie pozna jak wróci bo sobie całą skórę zedrę. Albo co gorsza tak sobie odmłodzę, że będę wyglądała jak 13-to latka a wtedy mnie nie dotknie bo za młodo wyglądać będę :sorry2::hmm::baffled::dry:

już nie ściemniaj że byś się pod ziemię zapadła :dry: pewnie już masz mowę na jutro przyszykowaną :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry