reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Basiu przykro mi z powodu twojego meza chociasz w twoje urodzinki by sobie odpuscil,ale powiem ci ze jeszcze dwa lata temu moj robil to samo,ciagle nawalony,jakies obiekcje itp,ale wkoncu nie wytrzymalam i wyprowadzilam sie potym zmadrzal,blagal zebym wrocila,o tamtej pory moze ze dwa razy sie zdazylo zeby wypil w tygodniu,a tak pije tylko w weekendy i to wdodatku wtedy kiedy ja juz spie zebym nie musiala go ogladac,moze twojemu tez jest potrzebna taka terapia:sorry2:.

takie terapie to ja mam już za sobą i to nie jedną :no:
dlatego wiem że on już się nie zmieni :no:

i cholera zawsze tak jest że jak zaczynam sie przyzwyczajać i jest mi dobrze samej to zawsze zdarza się coś co nas zbliża , a najczęściej któreś dziecko trafia do szpitala :-(

i jest mi przykro podwójnie bo pozazdrościłam Agutce tych motylków i szczęścia
i chciałam znów to poczuć , zadzwoniłam do niego i chciałam go zaprosić do kina z okazji moich urodzin a on pijany

i sama mam ochotę się napić

reklama
a u mnie zaczelo lać przed chwila
Ola spi od ponad 10 min
a ja wynioslam od niej wszystkie zabawki co byly w pudelka
i mamzamiar zrobic przebiorkce,ambitny cel
nieliczac,zemieszkanko trzeba ogarnoc

on nawet nie pamięta że dzis są moje urodziny :sorry2:

a wiecie jaki był powód picia dzisiejszy ?
przedwczoraj w nocy teścia (przyszywanego)zabrało pogotowie
z ostrym zapaleniem trzuski i padaczką poalkoholową
i podobno dziś był z L synem teścia w odwiedzinach a tam teść przywiązany pasami do łóżka bo pielęgniarki nie moga sobie dać z nim rady bo ma delirkę po alkocholową i maja go chyba przewieźć do Abramowic (psychiatryka ) na leczenie odwykowe . Więc smutki zalać trzeba było
zamiast uczyć się na błędach robią to samo :sorry2:

cześć dziewczynk z wieczorka

Basiu - wszystkiego najlepszego - miłości i zdrowia dzieci---a jak juz to będzie to worka pieniędzy:tak:--- meża nie komentuję:sorry2: my to niejako podobne dylematy mamy--- tyle zlego mnie spotkalo jak m jest wstawiony, ze się juz na zapas boję...

dzis mam samotny wieczorek bo oczywiście m ma impre pracową:sorry2:--- juz mnie nic nie zdziwi - bo raz nie wrócil na noc a raz tak napity ze ponizej godnosci czlowieka:baffled: i jak zwykle w takich sytuacjach mam nerwa:sorry2: juz se jakiś persen zapodalam i mowie sobie ze wcale nie czekam o ktorej wróci:tak:

phantas - kolacjuje się --- pyszności narobiłaś:tak:
agutka- motylkuje:laugh2:--- jak to czlowieka dopada- ot tak--- czyli wszystko jest mozliwe:tak:

aga - tez musze przejrzec zabawki w pokoju mata--- bo dostal pokoj w spadku po siorce a w nim kupa lalek--- jeszcze jakiś maly odmieniec mi wyrośnie:-D

niunia, natka, olcia - witajcie--- hehe rzadko tak wieczorkiem siedzę na kompie i śmiesznie się witac tak pozno...

on nawet nie pamięta że dzis są moje urodziny :sorry2:

a wiecie jaki był powód picia dzisiejszy ?
przedwczoraj w nocy teścia (przyszywanego)zabrało pogotowie
z ostrym zapaleniem trzuski i padaczką poalkoholową
i podobno dziś był z L synem teścia w odwiedzinach a tam teść przywiązany pasami do łóżka bo pielęgniarki nie moga sobie dać z nim rady bo ma delirkę po alkocholową i maja go chyba przewieźć do Abramowic (psychiatryka ) na leczenie odwykowe . Więc smutki zalać trzeba było
zamiast uczyć się na błędach robią to samo :sorry2:
moze on sam chce jechac do A...
jak rozumu nie ma i pije

Basia.J ja już otworzyłam właśnie piwko (lecha:-p) więc piję teraz Twoje zdrówko, przykro mi, że mąż tak sie zachowuję... co jak co, ale wybrał sobie dzień...:sorry2:

Natka nic się nie stało, mam nadzieje, że u Ciebie wszytsko ok i z Zosieńką wszystko dobrze!

Hana31 a mnie to już pominęłaś w przywitaniach, oh , ja biedna...muszę się napić:laugh2:

A ja od godziny co robię... prasuję...:baffled:

Kiepski ten wieczór.
ah...Ci faceci...:sorry2:

Ciekawe jak tam Ollka się bawi ;-)

Cześć Aga82

A gdzie nasz Agutek zakochany?

tak w ogóle to dobry wieczór:-):-p

reklama
ide wziasc za te zabawki
Tafojka zycze jaknajkrotszej randki z zelaskiem
a mi na stole w kuchnoi dwa piwa stoja wojek z tata nie wypili
moze jutro sie skusze dzis herbatka