BASIA.J
Fan(ka)
to dzis będziesz piła Warkę STRONGBasiu pierwsze z brzegu:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to dzis będziesz piła Warkę STRONGBasiu pierwsze z brzegu:-)

zostało zostało
proś o co dusza zapragnie
ja stawiam![]()

O.ki moze byc,w sumie kazde piwko mi smakuje tylko wodke omijam szerokim lukiemto dzis będziesz piła Warkę STRONG![]()
muszeHahaha,no Hana to dopiero jest łapczywa!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mam nadzieje ze zataczajac walnę sie w wyrko i usnę jak kamien nie czekając az pan mąz raczy wrocić
...
jak randkowanie?... jak to się stalo ze tak szybko zaskoczyliscie--- ze zaiskrzyło---- boshe ja nie pamiętam takich uczuc--- hehe - mloda bylam
Jeśli jest Lech,to ja poproszę.![]()
![]()
![]()
;-);-)muszemam nadzieje ze zataczajac walnę sie w wyrko i usnę jak kamien nie czekając az pan mąz raczy wrocić
...
tylko znając zycie---usnę a pozniej sie obudzę i nie będę mogla zasnąć i będę czekala......buuuuuuuuuuu ja tak nie chce--- macie jakies prochy nasenne?
a tak w ogóle to czesćjak randkowanie?... jak to się stalo ze tak szybko zaskoczyliscie--- ze zaiskrzyło---- boshe ja nie pamiętam takich uczuc--- hehe - mloda bylam
maja - w zasadzie to ja tez piwko wolę--- no i szampana---ale dzis chce szybko paść...
Ale może jednak się nie obudzisz w nocy i będziesz spała aż do rana? :-)
Super - kolejny praktycznie cały dzionek we Trójkę. :-)
A to w domku,a to na spacerku. :-) A jak fajnie jest się do kogoś w końcu przytulić!
W sensie kogoś większego od Zuzi,hihihi.
;-)To moze czysty spirytus:-);-),mi kedys zamiast wodki wlali 50atke spirytusu myslalam ze ogniem bede plula,tak mnie palilo gardlo ale i szybko padlam.Od tego czasu nie tykam wodki.maja - w zasadzie to ja tez piwko wolę--- no i szampana---ale dzis chce szybko paść...
Ja mam 3 w lodówce, podzielę się, bo tato nie pije:-)
Skończyłam prasować. Bolą mnie ręcę, kręgosłup, ale jestem z siebie dumna, bo zawzięłam się i wszystko wyprasowałam.;-);-)
tzn wszystko to co sobie przyniosłam do prasowania, bo to jeszcze nie koniec

Już większość z tej sterty masz za sobą?

Gratuluję poprasowania!Już większość z tej sterty masz za sobą?
![]()
![]()

mogl wzrok stracic
jeja jak sobie to przypomne to mnie dreszcze przechodza

a gdzie te fotki