reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hana31 a mnie to już pominęłaś w przywitaniach, oh , ja biedna...muszę się napić:laugh2:
A ja od godziny co robię... prasuję...:baffled:
czesć Justynka--- jak moglam:-(:laugh2: wybacz--- za to wychyle jednego kielonka karnego:tak: ... a TY o tej godzince prasujesz--- zostaw to - zobaczysz ze nie ucieknie--- wiem coś o tym--- u mnie juz tloczno na desce:sorry2:

aga a czemu dzis herbatka? a piwka jeszcze ktoś podbierze do jutra--- przynoś je na stół... wychylimy je...

Łooo,widzę,że macie tu imprezkę! Zostało coś dla mnie? :laugh2: :-p :laugh2:

i jest mi przykro podwójnie bo pozazdrościłam Agutce tych motylków i szczęścia
i chciałam znów to poczuć , zadzwoniłam do niego i chciałam go zaprosić do kina z okazji moich urodzin a on pijany

i sama mam ochotę się napić

Buuu,przepraszam Cię,Basieńko,bo widzę w tym i moją winę... :-( :zawstydzona/y:

on nawet nie pamięta że dzis są moje urodziny :sorry2:

a wiecie jaki był powód picia dzisiejszy ?
przedwczoraj w nocy teścia (przyszywanego)zabrało pogotowie
z ostrym zapaleniem trzuski i padaczką poalkoholową
i podobno dziś był z L synem teścia w odwiedzinach a tam teść przywiązany pasami do łóżka bo pielęgniarki nie moga sobie dać z nim rady bo ma delirkę po alkocholową i maja go chyba przewieźć do Abramowic (psychiatryka ) na leczenie odwykowe . Więc smutki zalać trzeba było
zamiast uczyć się na błędach robią to samo :sorry2:

No powód to sobie faktycznie wybrał. :szok: Pogratulować! :angry: :angry: :angry:

A gdzie nasz Agutek zakochany?[/FONT]

Jestem jestem. :-D Trochę późno,ale, chyba, najważniejsze,że w ogóle dotarłam...? :-p :-D :laugh2:

HANA najpierw na dwie nogi potem karniak
zaraz się będziesz zataczać :-D

Hahaha,no Hana to dopiero jest łapczywa! :szok: :szok: :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry