reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
To jest właśnie najgorsze.
Eksowie sami nie wiedzą ile dzieci kosztują, wymądrzają się jak nie wiem, nie płacą albo chcą obniżenia... kto nie wychowywał dziecka w ogóle to nie wie ile ono kosztuje, a w każdym wieku potrzeby się zmieniają a generalnie bardzo te wydatki nie opadają...

phantas, sorry, ja przepraszam, jaki sens wprowadzac się do mieszkania, gdzie jeszcze musisz wyłozyc kasę około 30 tys, a w rzeczywistosci wyjdzie w trakcie robienia jeszcze więcej. Może, po prostu poczekaj jeszcze, może trafi się coś lepszego. :sorry2:

jutro powiem im ile chcę kasy, jak się nie zgodzą to trudno, poczekam jeszcze. W takiej strasznej desperacji jeszcze nie jestem. Mogę poczekać jakieś 2 - 3 miesiące.

A jak pomyslę o tych pożal się boże alimentach, jakie to sąd niby przyznaje exom :-D:-D:-D:-D to po prostu padłam trupem ze śmiechu. Alementy mego exa, nie wystarczają na przedszkole :-p Czyli nasze sady po prostu są do d *****:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

rozpisałam się i zobaczyłam że to otwarty ;-)
u mnie też nie wystarczają na przedszkole - ech - nawet ich nie dostaję więc nie wystarczają nawet na lizaka za 30 groszy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry