reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dobry wieczór Wszystkim :-)
moja Malutka własnie się chlapie w wodzie, a ja ma chwilkę na poczytanie Was, uffffff dzieki bogu za duzo nie napisałyście :-p
phantas, sorry, ja przepraszam, jaki sens wprowadzac się do mieszkania, gdzie jeszcze musisz wyłozyc kasę około 30 tys, a w rzeczywistosci wyjdzie w trakcie robienia jeszcze więcej. Może, po prostu poczekaj jeszcze, może trafi się coś lepszego. :sorry2:
Nie uwierzycie, czym zajęłam się dzisiaj. Rozpisuje budget na ten miesiąc, coś ostatnio pieniądze mi przeciekają przez palce .............i wcale mi się to nie podoba. Postanowiłam, jednak spróbowac w miarę systematycznie robic rozliczenie. Tym bardziej , że znalazłam gotowiec ( arkusz budzetu rodzinnego) do rozliczania, tylko minimalne sobie go przekształciłam i juz zaczęłam powoli wypełniac kratki. Tiaaaaaaaaaaaa i załamka, dopiero teraz zauwazyłam ile pieniązków miesięcznie idzie na Malutką :-D:-D:-D bez żadnych takich" sekscesów" tam 100 tam 200, tam 300 i cholbecia miesięcznie wychodzi mi zdrowo ponad 1000. A jak pomyslę o tych pożal się boże alimentach, jakie to sąd niby przyznaje exom :-D:-D:-D:-D to po prostu padłam trupem ze śmiechu. Alementy mego exa, nie wystarczają na przedszkole :-p Czyli nasze sady po prostu są do d *****:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Sofi masz racje nasze sady i nasze prawo jest do dupy
kwoty ktore sa przyznawane tatusiom sa smieszne, tymbardziej ze to matka i tak daje wieksza czesc an utrzymanie i dotego wychowuje dziecko

a tak wogole to Oliwka juz spi:)

hahahahah ciekawe co by to było, gdyby tak dziecko oddac mu na miesiąc i kazac mu utrzymac je przez miesiąc nie obniżając standartu ( które matka jest w stanie dziecku zapewnić) no i nawet dać mu te marne 300 PLN alimentów :-D:-D:-D
ciekawe jak by im wyszedł ten eksperyment :-p:-D:-D:-D
tylko, że szkoda dziecka, na takie eksperymenty.
ciekawe czymś się kieruje sędzia przyznając takie alimenty :crazy::-D:-D:-D
hihihihih lepiej to zostawię bez komentarza :-p
p.s. Moja juz grzecznie spi ząbkami do ściany ........... a ja uciekam dalej bawic się w budżetowanie. ;-)

hahahahah ciekawe co by to było, gdyby tak dziecko oddac mu na miesiąc i kazac mu utrzymac je przez miesiąc nie obniżając standartu ( które matka jest w stanie dziecku zapewnić) no i nawet dać mu te marne 300 PLN alimentów :-D:-D:-D
ciekawe jak by im wyszedł ten eksperyment :-p:-D:-D:-D
tylko, że szkoda dziecka, na takie eksperymenty.
ciekawe czymś się kieruje sędzia przyznając takie alimenty :crazy::-D:-D:-D
hihihihih lepiej to zostawię bez komentarza :-p
p.s. Moja juz grzecznie spi ząbkami do ściany ........... a ja uciekam dalej bawic się w budżetowanie. ;-)

Moj eks kiedys mi powiedzial ze mam uszyc dupsko do roboty, jemuoddac Daska i placic alimenty... Wysmialam go ze za 400 zl to by dziecko umarlo przez miesiac...

czesc Ola,Sofi
ja sie przywitac i ide jakis tesciki porobic jeszcze,bo nie mam kiedy siedziec
a weekand zapowiada sie zajety,bo przysiega krzyska i urodziny Sarki

Moj eks kiedys mi powiedzial ze mam uszyc dupsko do roboty, jemuoddac Daska i placic alimenty... Wysmialam go ze za 400 zl to by dziecko umarlo przez miesiac...

tak, ciekawe co by zrobil z tymi 400 zl....

a on nie wiem ze matka jest od wychowywania i ze maly jest z Toba zwiazany???

a tak wogole to fajna fotka w podpisie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry