reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Mała już całkiem całkiem - m. dziś z nią został bo ja już do pracy zostałam ściągnięta...

Mała złapała jakiegoś wirusa z przeszkola - gile do pasa, przez co nie mogła spać, rzęziła przez 3 dni - normalnie jakby miała gruźlicę, gorączka, cały czas spocona - grzejnik to mało...

4 dni w domu - myślałam że oszaleję. W sobotę i niedzielę wybrałam się sama na spacer to mnie chyba uratowało od psychiatryka. Uwielbiam małą ale 2 dni w domu (czwartek, piątek) od rana do nocy sama (m. by móc wziąć dzisiaj i jutro wolne musiał wszystko zrobić w pracy) - normalnie porażka...

Ale w sumie najważniejsze że mała się czuje lepiej. Nie wiem jak przeżyje te wszystkie choroby z przedszkola....

reklama
czesc dziewczyny:rofl2:
czechow wspolczuje-bo Zosia tez ma katarek i nie moge jej nic wyciagnac z noska bo sobie nie da...
tafojka no to super ze wczorajszy wieczor sie udal;-)
mała juz nie spi tylko spaceruje sobie przy meblach....
pozniej wam wrzuce zdjecia i zobaczycie co moje dziecko wyrabia :baffled:

prosze:rofl2:

Załączniki

• zosieńka nasza kochana 302.jpg
    zosieńka nasza kochana 302.jpg
    676,7 KB · Wyświetleń: 42
  • zosieńka nasza kochana 303.jpg
    zosieńka nasza kochana 303.jpg
    683,8 KB · Wyświetleń: 37
Dzięki ;-)

Natka - u nas problem znów polegał na tym że z niej się lało, nie dała sobie wycierać nosa i praktycznie wszystkie meble mam obsmarkane - wczoraj zapierałam sofę bo wyglądała jak jeden wielki smark.:baffled:

reklama
dzien dobry.

Agutka duzo zdrowka dla Zuzinka:))

Natka sliczna ta twoja coreczka:))
i jaka duza panna zniaj:)

Czechow dobrze ze mala wyzdrowiala, u nas an szczescie jest tak ze mala ciagle stoi w lazience i chce smarkac.

Tafojka fajnie ze juz jestescie w komplecie:))

a tak wogole to u nas nocka lepsza, ale mala ma kaszel, wszysto cieknie jej do gardla i an wszelki wypadek idziemy do lekarza, niech ja pani doktor zobaczy.

pogoda u nas tragiczna, w nocy zaczelo sie burza i ciagle pada...

dobra uciekam, odezwe sie po lekarzu jak mala bedzie spala

Do góry