reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

daj to słoneczko :-)

tafojka - jak ja ostatnio nie miałam pomysłu na mięso mielone to zrobiłam pulpety w sosie grzybowym i krokiety z mięsem - rozbujałam się :-)

cara - Ty to masz z tymi nockami. Mnie Oliwcia tylko czasem budzi w środku nocy, ale to nawet nie ona tylko drzwi do mojego pokoju, które się głośno otwierają, bo młoda przychodzi ze swoją podusią do mnie spać :-) - dzięki Bogu rzadko

agutka - tort wyszedł Ci super, aż go pokazałam dziewczynom z pracy :-) chyba się nie gniewasz :-)

ja dałam nowe zdjecia na nk,
hmm - i tak nie zobaczę na NK bo nie wiem jaki masz tam profil :-(

reklama
[FONT=Comic Sans MS

[B]cara [/B]- Ty to masz z tymi nockami. Mnie Oliwcia tylko czasem budzi w środku nocy, ale to nawet nie ona tylko drzwi do mojego pokoju, które się głośno otwierają, bo młoda przychodzi ze swoją podusią do mnie spać :-) - dzięki Bogu rzadko

[/FONT]

I bez zartow tak jest od czasu jak maly skonczyl 6 tygodni ;-/...

My mamy pokoj razem... Az sie boje co bedzie jak mlody z lozeczka wyrosnie... Nasz pokoik taki maly ze nic nie damy rady tutaj wstawic :(...
A moja babcia sie pokojami nie chce zamienic :(...

Natka wybacz, faktycznie nie znasz relacji po prostu nie chce by oglądał te zdjęcia które robię, a dlaczego mam mu dać satysfakcje?
Jego dzieci? Chyba na papierze...

masz racje... skoro sa jego dziecmi tylko na papierze to niech nie ma tej satysfakcji ze je zobaczy:no:

przepraszam ze wogole tak napisalam:-:)zawstydzona/y: ale nie wiedzialam jak to z wami jest..

Az ja cos napisze na temat dzieci.Jak kiedys dojdzie do tego ze sie rozejde z D, to tez napewno nie pozwole zeby sie uwarzal za wielkiego tatusia,bo teraz jak ma okazje sie zajac dzieckiem i pomoc mi zebym nie padla na g....e,to ma to gdzies i nic go nie obchodzi,najlepiej udawac ze sie pomaga jak dziecko jest zajete zabawka i go wcale nie slychac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pustak :angry::angry::angry::angry:

No musialam sie wygadac:zawstydzona/y:

Natka przepraszam, może za ostro zareagowałam.
Nie chce sobie nawet tego przypominać i myśleć ile mnie to wszystko kosztowało.
Jestem szczęśliwa, mam rodzinę i nic mi więcej nie potrzeba. Teraz wszystko zniose. ;-)

słoneczko przesyłam :tak::tak:

a chcesz namiary na mój profil? :cool2::-p
mogę Ci wysłać na pw :-)

tak chcę :-)

Natka, bo jeśli mój eks mnie podczytuję a przypuszczam, że tak jest to nie chce by czerpał radość z oglądania moich dzieci. Taki jest powód.
:tak:

justynka nie obraz sie, niewiem jakie sa relacje pomiedzy wami,ale to tez sa jego dzieci..

to że ktoś jest dawcą nasienia nie zawsze może mówić "moje dzieci" więc ja akurat zgadzam się w 1000% z tafojką - jej dzieci :-)

reklama
Do góry