Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale cały czas mi mówiła,że się boi nyny. :-( Biedny zasmarkany nosiu... :-(
;-)agutka - tort wyszedł Ci super, aż go pokazałam dziewczynom z pracy :-) chyba się nie gniewasz :-)
Cieszę się,że Tobie równiez się spodobał.
:-)to że ktoś jest dawcą nasienia nie zawsze może mówić "moje dzieci" więc ja akurat zgadzam się w 1000% z tafojką - jej dzieci :-)
:-) 
cześć agutka - mam takie intymne pytanie: Wy same mieszkacie??

Mamy swoje mieszkanko z osobnym wejściem. :-) Pokój,łazienka,kibelek i kuchnia,czyli jakby 40m kawalerka.
;-)Czesc dziewczyny,ale mam dzis dola az mi sie ryczec chce
agutka - tzn że G może czasem na noc zostawać ;-);-);-)

Od wyrwania zeba spuchlam jak balon,i musialam jechac do dentysty zeby mi antybiotyk zapisal.Ale to jest nic w poruwnaniu z tym co pozniej przeszlam.Bylam jeszcze na malych zakupach wychodze ze sklepu,i czeka na mnie moj byly myslalam ze spyta sie o Karola,a on mi taki tekst wypalil ''Nie zycze sobie zebys sie zemna kontaktowala,nie widzisz ze mam tego bachora w dupie'',dziewczyny nie wytszymalam i dostal po pysku,bezczelnie sie rozesmial i sobie poszedl.Teraz zaluje ze nie wnioslam o calkowite pozbawienie go praw rodzicielskich,ten idiota nie napisal nawet odpowiedzi na moj wniosek.