reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Moja kuzynka dala mi namiary na adwokatkie ktora sie specjalizuje w prawie rodzinym,pogadam z nia i niech mi cos doradzi.Tak czy siak przy rozwodzie sprobuje go pozbawic praw.

reklama
No maly zasnął mam nadzieje ze na dluzej bo juz wymiekam pomalu:-(

Nawet nie chcialo mi sie na spacerze lazic,tak jakos mnie dolina zlapala:-(kurde jak ja bym chciala zeby czas sie cofnol tak ze trzy lata,ale zeby moj Kacperek zostal:sorry2:

Majus fakt, wsadzie zodebarniem praw to nie taka latwa sprawa...
a w sumie im sie to nalezy!!

Niunia moze najuzwyzszyczas uzmyslowic temu twojemuze jak sie nie zmieni to moze was stracic??
moze to by zmeinilo jego zachowanie...

Tez bym chciala cofnac czas,gdybym wiedziala to co wiem teraz to bym kopnela w d.... mojego bylego,nie powiedziala mu o ciazy i bym sobie teraz spokojnie z Karolem zyla.Ach pomarzyc dobra rzecz.

Majus tylko mi sie wydaje ze jemu bylaby na reke taka sytuacja:-(ostatnio dzieja sie tu dziwne rzeczy,niestety nie moge tego opisac tu, bo niewiem czy jakies niepowolane osoby tego nie podczytaja,ale mam zle przeczucia,modle sie zeby to bylo tylko moje zludzenie....ale...:-(

reklama
Do góry