• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ojcem zostac latwo, znacznie trudniej nim byc!!!

Kobietki ja wlasnie pieknie wygladam... Mlodemu wzielo sie na kichanie z buzia pelna jedzenia... Mam wszystko na czystych ciuchach i wlosach :-/... Ide je umyc :-/

reklama
Phantas czy takie słoneczko Ci wystarczy? :-)

Mali już są w łóżeczkach:-p

Załączniki

• slonce.jpg
    slonce.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 44
Witam,
Ja duzo nie oczekuje,ale chociasz raz w niedziele by poszedl na spacer,zebym miala pol godziny dla siebie:no: a po co przeciesz ja caly tydzien leze czym sie niby mam zmeczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niunia to musisz podzielić obowiązki najlepiej na piśmie, i porozmawiać z facetem, inaczej się nie da.
Niestety potem trzeba egzekwować - :sorry2:.
Ja ciągle walczę o równy podział, nie da się, ale nie oczekuję już, że sam z siebie się domyśli :cool2:, niektóre chłopy to są takie, że trzeba łopatą - to wtedy coś do nich dojdzie :dry:.
Bo tak to nie zauważy - duża to wina nas mamuś - bo się synków tak wychowuje, że wszystko z talerzykiem pod buzię - a potem biedaczek zagubiony w real world :cool:.
A jak mówię, że mój syn będzie wszystko umiał w domu zrobić - to tatuś jęczy, że babę wychowam :shocked2::baffled::nerd:.

Phantas czy takie słoneczko Ci wystarczy? :-)

eee tam - ktoś ukradł po drodze, bo u mnie deszcze :-(

Witam,
niunia to musisz podzielić obowiązki najlepiej na piśmie, i porozmawiać z facetem, inaczej się nie da.
Niestety potem trzeba egzekwować - :sorry2:.
Ja ciągle walczę o równy podział, nie da się, ale nie oczekuję już, że sam z siebie się domyśli :cool2:, niektóre chłopy to są takie, że trzeba łopatą - to wtedy coś do nich dojdzie :dry:.
Bo tak to nie zauważy - duża to wina nas mamuś - bo się synków tak wychowuje, że wszystko z talerzykiem pod buzię - a potem biedaczek zagubiony w real world :cool:.
A jak mówię, że mój syn będzie wszystko umiał w domu zrobić - to tatuś jęczy, że babę wychowam :shocked2::baffled::nerd:.

ciężkie jest nasze życie ;-) masz rację z tą łopatą - może czasem lepiej młotkiem bo łopata za delikatna jest ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry