reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ojcem zostac latwo, znacznie trudniej nim byc!!!

Kobietki ja wlasnie pieknie wygladam... Mlodemu wzielo sie na kichanie z buzia pelna jedzenia... Mam wszystko na czystych ciuchach i wlosach :-/... Ide je umyc :-/

reklama
Phantas czy takie słoneczko Ci wystarczy? :-)

Mali już są w łóżeczkach:-p

Załączniki

• slonce.jpg
    slonce.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 41
Witam,
Ja duzo nie oczekuje,ale chociasz raz w niedziele by poszedl na spacer,zebym miala pol godziny dla siebie:no: a po co przeciesz ja caly tydzien leze czym sie niby mam zmeczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niunia to musisz podzielić obowiązki najlepiej na piśmie, i porozmawiać z facetem, inaczej się nie da.
Niestety potem trzeba egzekwować - :sorry2:.
Ja ciągle walczę o równy podział, nie da się, ale nie oczekuję już, że sam z siebie się domyśli :cool2:, niektóre chłopy to są takie, że trzeba łopatą - to wtedy coś do nich dojdzie :dry:.
Bo tak to nie zauważy - duża to wina nas mamuś - bo się synków tak wychowuje, że wszystko z talerzykiem pod buzię - a potem biedaczek zagubiony w real world :cool:.
A jak mówię, że mój syn będzie wszystko umiał w domu zrobić - to tatuś jęczy, że babę wychowam :shocked2::baffled::nerd:.

Phantas czy takie słoneczko Ci wystarczy? :-)

eee tam - ktoś ukradł po drodze, bo u mnie deszcze :-(

Witam,
niunia to musisz podzielić obowiązki najlepiej na piśmie, i porozmawiać z facetem, inaczej się nie da.
Niestety potem trzeba egzekwować - :sorry2:.
Ja ciągle walczę o równy podział, nie da się, ale nie oczekuję już, że sam z siebie się domyśli :cool2:, niektóre chłopy to są takie, że trzeba łopatą - to wtedy coś do nich dojdzie :dry:.
Bo tak to nie zauważy - duża to wina nas mamuś - bo się synków tak wychowuje, że wszystko z talerzykiem pod buzię - a potem biedaczek zagubiony w real world :cool:.
A jak mówię, że mój syn będzie wszystko umiał w domu zrobić - to tatuś jęczy, że babę wychowam :shocked2::baffled::nerd:.

ciężkie jest nasze życie ;-) masz rację z tą łopatą - może czasem lepiej młotkiem bo łopata za delikatna jest ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry