• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzień dobry

tak późno dzisiaj bo nadrabiałam (a jak zwykle było co)

phantas bawcie się dobrze i bądźcie grzeczni :-p

hahaha - chyba żartujesz ;-)

Tafojka dzisiaj to oni grzeczni nie beda napewno...

:tak::tak::tak::tak: - oj na pewno nie :-D

Mali śpią już ponad godzinę. A ja prasuje, nie lubię w niedziele ale nie mam wyjścia...:baffled:

U nas brzydko i chłodno tylko po południu pójdziemy do kościółka i domek.
A ktoś już wraca do mnie :-):-):-)

tafojka - a grzeczni byliście ?? ;-)
dobrze, że już wrócił - stęskniona już byłaś :-)

Masakra,nie widzieliśmy się od 1szej... Zaraz wybuchnę z tęsknoty. :sorry2: Ale jaja! :szok: :zawstydzona/y: :-p :laugh2:

A tego wspólnego zamieszkania - zazdroszczę (pozytywnie!). :tak: :tak: :tak:

skądś to znam....
wstrętna zazdrośnica ;-) - ale podłączę się też do tej zazdrości :-)

no przykre ale prawdziwe niestety
dzieci nie muszą słuchać jakie to są "kochane ":no:
a ja nie muszę patrzeć jak ogląda film za filmem na kompie :sorry2:
jest spokojnie

i wiecie co nie wiem dlaczego ale jest mi dobrze i wcale nie tęskinię
i to chyba oznacza że przestałam go kochać

wiem że pewnie jeszcze będę ryczeć jak głupia w poduszkę z samotności ale narazie jest mi poprostu dobrze :sorry2:

niekoniecznie - może po prostu odpoczywasz psychicznie
hmm - próbuję pocieszyć..... ale..... znam ten scenariusz i doskonale wiem jak się czujesz :-(

iza my tez sie nie znamy...
cara sorki ze tak sie wtrącam,ale dlaczego piszesz na paru wątkach to samo??? dziwnie sie to potem czyta.....
i to moje skromne zdanie,nie chce cie pouczac,ale piszesz tak bardzo prywatne rzeczy ze szok... przeciez to kazdy czyta,a masz link do naszej klasy,wiec kazdy wie kim jestes.....:oo::errr::baffled::sorry2:

hmmm :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale cara powinna być jednak ostrożna...Mój prawie ex mąż po odejściu szpiegował mnie na bb i archiwalne moje wpisy trzepał, tak że musiałam siedzieć i edytować wszystko... I nie mogłam na otwartm pisać... Teraz nie wiem czy jeszcze szpieguje czy wyluzował ale już mnie to nie rusza...Ale to jest publiczne forum i odrobina ostrożności jednak nie zawadzi...ale się namądrowałam :-)

mądralińska ;-);-);-) - ale co racja to racja :-)

natka - jaki ona ma piękny uśmiech - śliczniusie fotki

Dzisiaj pogoda do d.... szaro jakoś tak i chłodno. Młoda w przedszkolu, ja w pracy.
Weekendzik był udany. Może początek niedzieli niekoniecznie (tak mi się przykro zrobiło że aż się poryczałam) ale po 10 min było już ok :-) Prawie cały dzionek spędziliśmy razem. Jutro wstawię jakieś foto, bo dziś płytki nie wzięłam :-)
Ok - wysyłam i zobaczę co jeszcze w międzyczasie napisałyście ;-)

ach prawie zapomniałam:
dużo zdrówka wszystkim chorowitkom
i tym zdrowym dzieciaczkom też oczywiście

natka - silne dziewczę z niej :-) moja zaczęła sama chodzić jak miała 14 miesięcy - pulpecik taki z niej był :-)

U nas znowukiepska nocka...
Ale synek kochany i dal mamie jeszcze pokimac w lozeczku i sam sie zajal misiami :-) kochany moj ;-*...
No ale po godzinie zaczal sie bawic moimi powiekami ;-)...

Moj chlopak to okaz zdrowia :D... Odpukac bo jeszcze przez te 2 lata ani razu chory nie byl :-)

Phantas posyłam Ci troszkę słoneczka, bo u nas się właśnie pojawiło a ranek był taki brzydki i pochmurny.

A ja się jeszcze nie wybrałam na zakupy. Pomysłów na obiad miały ze 100 a i tak stanęło przy mielonych, bo już mi się mięsko rozmroziło :tak:
Tzn nie, troszkę zmieniłam :-p
Do mięska mielonego dam inne przyprawy niż zwykle, troszkę czosnku (bo mój ukochany lubi) i ser feta do środka, bardzo jestem ciekawa co z tego wyniknie:tak:

ja dałam nowe zdjecia na nk, jeśli ktoś chce to moge też wrzucić na zamnkięty:cool2::cool2::-). Ale tylko dzieci :-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry:-)
Wreszcie poniedzialek i swiety spokoj:tak::tak::tak:

Natka jaka ona sliczniutka jest,niedlugo bedziesz biegac za nia po sklepach:laugh2::laugh2::laugh2:

Zdrowka dla wszystkich chorych dzieci:-)i buziaki oczywiscie:tak:

No a moja maluda dzisiaj chyba nie ma zamiaru spac,lezy w lozeczku,kopie nogami i szuka zebow :sorry2:no a teraz juz sie znudzilo i zaczyna krzyczec ma ma ma ma:dry:kto go tego nauczyl:rofl2:

Justys ide na nk bo na zamkniety mnie nie wpuszcza:-p:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry