reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
oj tak aga masz racje cos sie spokojnie zrobilo...
ciekawe jak tam Karolek....
niunia nie zaglada... natka gdzies zniknela...

a mama julci pewnie juz na swoim mieszkanku:))

CISOWIANKAty mi napisz ile masz lat ze takie baje tu opowiadasz naprawde długo mnie tu nie było twoich postuw od cholery i to ani ładu ani składu nie ma:)zaczepiłas nawet o trojmiasto ja cie pozdrawiam nie rob wstydu jak masz problemy z dziecmi to ja mieszkam chyba nie daleko pomoge ci .najpierw piszesz ze mał potem duze 2i 3 i wogule nic nie kumam napisz w jednym poscie wszystko o sobie to moze zrozumiem :):):):)

Super! :-D Tak,jak i wczoraj! :-D :tak: Jutro zmiana wykładowcy,więc zobaczymy,jak to będzie. ;-)
Ale z G. mamy tam taki ubaw z jednej kobitki,że wychodzimy z sali z bolącym brzuchem i policzkami od śmiechu. :laugh2: :laugh2: :laugh2:

ach ten G. ;-);-)

Dzień dobry.

Ja już prawie kawę wypiłam, papiery leżą na biurku ale zdążę wszystko zrobić :-) dzisiaj siedzę do 17-tej w pracy :-( muszę odrobić godzinę bo jutro chcę wcześniej wyjść

Wczoraj zasnęłam po 22. Padłam. Ale za to dzisiaj jak pięknie wyglądam :tak: Wyspana, oczka nie są podkrążone ;-) ach :tak:

Aaaa, serniczek smakuje tak samo wybornie jak pachniał :-D UDAŁO SIĘ :-D
Teraz możecie przyjeżdżać :-D

Phantas ja to Cię chyba troszkę śledzę:cool2:

Oglądamy listonosza Pata, tzn. najbardziej to ja oglądam:sorry2:
Ale musze Wam powiedzieć, że moje dzieci uwielbiają ulice sezamkową i misia w dużym, niebieskim domu... To jest wieczorkiem, więc mamy ubaw. Nie skupiają sie jednak dłużej jak 20 minut na tych bajkach więc się ciesze, bo nie chce by długo siedzieli przed tele.

U nas jakoś szaro, ja muszę polecieć na zakupy, bo nic nie mam na obiad, tzn pomysł jest, produktów brak...

tak w ogóle to dzień dobry!

witam wszystkich ciepło
zwłaszcza dzienną zmianę ;-):-D:-D:-D pewnie jak wrócę do domu, to dolączę do wieczornej :-p i zamęczę was swoimi długasnymi postami :-p:sorry2::-D:-D
phantas, Ty tak nie zapraszaj - bo ja do łodzi mam rzut beretem ...................jeszcze się skuszę na ten sernik :-p
Ja już żyję urlopem, co prawda zapieprz mam niesamowity, ale i tak wiem, ze to juz niedługo kilka tygodni i wylot, i chyba coraz bardzij się sklaniamy w kierunku Teneryfy. A gdzie wylądujemy naprawdę - to będe wiedziała w ostatniej chwili. No i ekipa się nam powiększyła chętnych, nasi znajomi a przy okazji chrzestni mojej siostrzenicy też chcą leciec z nami. Czyli nas 5 osob, ich 3 ( z malutką niunią ) wybiera się w sumie osiem osób. Znamy się dobrze, juz sprawdzeni we wspolnym podróżowaniu, więc moze być całkiem fajnie.
a jak wrócę, zajmę się sprawami "papierowymi" Malutkiej. czyli komornikiem, sądem i tak dalej. Ja mam w d**** pieniądze exa, ale muszę miec wszystko na papierze, jak ja tego nie cierpię, fuj. Ale to już po wyjeździe.......teraz nie mam zamiaru sobie psuć humoru. :-D:-D:-D
tiaaaaaaaaa a exa i rodzinkę exa nic tak nie boli, jak to, że sobie doskonale radzimy, szwędamy się po świecie, mamy piękne mieszkanko, samochód, stac nas na prawie na wszystko i mamy ich wszystkich głęboko w poważaniu :-D:-D a to ich boli straszliwie :-D:-D:-D jak to tak? została sama z dzieckiem, a radzi sobie lepiej i jeszcze do tego jest szczęsliwa :-D:-D :-D

reklama
Sofiblue miło Cię tu widzieć :tak:

Właśnie ostatnio rozmawialiśmy z Tomkiem, że nic nie jest tak ważne w relacjach z eks jak to, żeby się uwolnić od niego pod tym względem. :)

Ostatnia edycja:
Do góry