reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzien dobry

singlemoms my juz tu wszyscy wiemy o istrnieniu tego portalu, i jezeli ktos cche to zajrzy, nie to nei ale przypominac to nam nie trzeba.

Dzien dobry.

Ja to czasami nie rozumiem tego wszystkiego....wielkie bezrobocie,wielce narzekaja a cholera jak czlowiek chce prace podjac to dziecko im przeszkadza....niewiem na co oni licza,ze dziecka sie pozbedziesz zeby do pracy isc ;/

Niunia pracodawcy licza na to ze jak dizeckoz achrouej to czlowiek bedzie kombinowal i podzucal do znajomych, sasiadow, byle tylko pracy nie stracic...
a najlepsze jest to ze jednak dzis zadzwonili i zaprosili mnei na kolejna rozmowe kwalifikacynja,
sama juz nie wiem czego chca

Olka - może wyrzuty sumienia czy coś :) trzymam kciuki żeby cię przyjęli.
Ja od poniedziałku będę na wychowawczym. Ale powoli zaczynam rozsyłać CV

wróciłam ze spacerku z M i Maćkiem ale nogi mnie bolą.... 3,5 godziny chodziliśmy :)

Koltunek super pogoda na spacerki jest:)
my sie jutro wybieramy:)

co do pracy to wiem ze maja pozadne wymagania, wiemczego oczekuja, i sprobuje sie rpzygotowac do tej drugiej rozmowy. zoabczymy...

tylko ze do urzedu pracy poszla od nich oferta sekretarki a na meijscu okazalo sie ze raczje chodzi o asystetnke ksiegowej a to juz dosc wymagajace stanowisko.

a poza tym dziewczyny gdzie wy jestescie??

phantas, tafi??

hej dziewczyny!
dawno mnie tu nie było, bo jakaś zabiegana jestem, ale podczytywałam. wreszcie wiosna przyszła! co prawda brak snu i przesilenie skumulowały uczucie zmęczenia, ale jest tak pięknie, że ma co narzekać! pozytywny humor dziś mam :-). no i muszę się pochwalić, że Maciej już trzy tygodnie z rzędu chodzi do żłobka. odpukać mam nadzieję, że to początek lepszego i już nie będzie tak chorował.

ollka trzymam kciuki za udaną rozmowę kwalifikacyjną. wierzmy w to, że nie każdy pracodawca to palant.

ach nie znam tego uczucia, bo nie mam skąd, ale obserwowałam moją mamę, kiedy mój starszy brat się wyprowadzał, to faktycznie chyba trudne doświadczenie. no ale jednak naturalne i nieuniknione.

aaaa u nas też dzisiaj katar :dry:, ale mam zamiar być w stosunku do niego bezlitosna i się go pozbędziemy!

reklama
heh, moja mama miała dokładnie takie same reakcje. też drażniło ją, że brat nie zadzwonił tylko napisał smsa. no i jak juz z tydzień się nie odzywał to chodziła i się zastanawiała co z nim jest. też najpierw wyjechał zagranicę do pracy i nie było go parę miesięcy. pamiętam, że ciężko to znosiła, ale wiedziała, że sobie tam radzi. trochę jeszcze lat przede mną zanim tego doświadczę, ale jakoś ciężko mi wyobrazić sobie, jakie to uczucie.

Do góry