reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Anni-hehe, pewnie masz malego dowcipnisia :-)
Dziewczyny-przegladalam jak bylo u majowek z porodem (jak do tej pory) no i wiekszosc rodzi przed czasem-38, 39 tydzien. Takze pewnie u nas bedzie podobnie, chyba nam to odpowiada, prawda? :-)

Izka no pewnie ze nam odpowiada:tak::tak::tak: A napisz jeszcze co wyczytalas, czy w wiekszosci wody odeszly w domu itd.

No moje drogie ja sie wlasnie szykuje do szpitala i zobaczymy czy juz bede lezec do konca(nie wiem kiedy on bedzie) czy moze wypuszcza mnie jeszcze w dwupaku ale jak sie wydazy cosik fajnego dam ktorejs znac sms.:-)

Pycia powodzenia
wracaj w dwupaku lub juz z malenstwem
zaleznie od woli lekarza
i daj szybko znac zebysmy sie nie denerwowaly:tak:

Pycia, zrelaksuj się teraz bedziesz pod stałą opieką i niczym ale to niczym się nie przejmuj:) Odpoczywaj sobie i czekaj na dzidzie:tak::-D

reklama
Do góry