reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
niuni - mądrze postapiłaś. :blink: Ja jakoś nie umiem się zdecydować w takich wypadkach. :-(

Dorotka - jestem sceptyczna co do interpretowania tego jako czop

Szopka - Mam nadzieję że faktycznie jutro będzie już po :-) Znać dam na pewno.

Fantazja - a co to za humorek do bani? To na pewno na poród ;-):-)

Efilo - oby na porod...Choc przyznam szczerze, ze tak sie dzis rozdraznilam, ze zupelnie rodzic mi sie odechcialo. Jakiegos takiego lenia zlapalam i snuje sie z kata w kat. Chyba sie poloze:-p

niuni - mądrze postapiłaś. :blink: Ja jakoś nie umiem się zdecydować w takich wypadkach. :-(

też za bardzo nie umiałam się zdecydować... ale miotałam się mocno i mężuś i mama poparli to,by jechać. Teraz już mam pewność-cokolwiek mnie niepokoi o którejkolwiek godzinie- mogę jechać na oddział,bo mają tam obowiązek mnie przyjąć i pomóc :tak:

Ja jestam tylko rozdrazniona jak sie zmecze,jestem glodna albo spragniona ,albo jak siku mi sie chce...:))) czyli caly czas...

Za to przypisalam sobie jako jeden z obiawow porodowych dzisiejsza biegunke (co jeszcze w ciazy mi sie nie zdazylo,wiecznie problemy z wyproznianiem mialam) .
Od razu po polecialam sie kapac,golic i paznokcie malowac ( u stopek,a konkretnie mamusia kochana to zrobila)
Juz taka jedna akcje zrobilam w zeszlym tygodniu jak skurczyki mialam ,caly dom na nogi postawilam a tu ciiisza...dzis sie dystansuje do objawu ale nadzieje mam...mama tez i skacze wlasnie kolo mnie jak kangur i wola ''skurczyki sa?'' ;)))
A skurczykow nie ma hi hi hi

Efilo to juz jutro!!! Ciesze sie bardzo ,juz za chwilunie bedziesz tulic,calowac,kapusiac,stroic...rozpieszczac i kochac najmocniej ...

Niuni brawo! Ja taka "durna" jestem że zawsze się zastanawiam: czy aby na pewno? a może przesadzam? po co robić sobą kłopot? a jak to fałszywy alarm?
No w łeb sobie strzelić! Staram się z tym walczyć, ale... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Efilo mocno trzymam kciuki za jutro!!! Nie mogę się doczekać zdjęcia Twojej Maleńkiej i relacji z porodu! :-)

Olla to Ty specjalnie do porodu paznokcie malujesz? Ostatnio właśnie pisałyśmy o tym że jak przyjedzie się do porodu z pomalowanymi pazurkami to na dzień dobry będą kazali je zmyć, bo w razie gdyby się coś działo (odpukać) to po kolorze paznokci to poznają.
Efilo, Monia trzymam kciuki za was jutro :-). Za siebie zresztą też bo to moja wymarzona data ;-).

Maluje ale tylko u stopek,bo jesli jest niedokrwienie,slabe cisnienie krwi, to wlasnie po czesciach dystalnych widac a wiec takze u rak,a paznokietkow u rak nie bede malowac a u stop wole bo mam takie szpetne kargulce he he :p

Kotek trzymam kciuki za 14.06.2007 !!!No i nawet jutro 38 tydzien konczysz wiec dzidzia donoszona...zycze z calego serduszka rychlej akcji porodowej...

reklama
Ach Olla o tym to nie wiedziałam, myślałam że wszystkie pazurki muszą być nie malowane. Ja na razie wszystkie maluję, a jak się zacznie to szybciutko zmyję. Za kciuki nie dziękuję żeby nie zapeszyć :-) ;-).

Do góry