reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

reklama
Tak sobie mysle ze roczek roczkiem ale jeszcze wczesniej czeka nas swieto -26:05 mamy "Dzien Matki"... Jestem az wzruszona jak pomysle...Tylko troche mnie wnerwia ze tu w inny dzien to swieto przypada....Ja zawsze 26go ochodzilam i zanosilam mamusi kwiatuszki i laurke...a tu 13.05...

No to cieszę się że nie tylko ja nie obchodzę imienin. Teściowa patrzy na mnie co roku jak na debila, a ja z uporem maniaka tłumacze jej że obchodzę tylko urodziny. A mój starszy syn dowiedział się kiedy ma imieniny dopiero w zeszłym roku :-) na swoje wyraźne życzenie. Dzieciaki w przedszkolu mu powiedziały że go rolujemy na prezentach i zaczął wnikać

Nie, nie obchodzę imienin od zawsze. Urodziny sa takie dla przyjaciół i rodziny nie kazdy o nich wie:-) i pamieta. Mamy tez taki zwyczaj że nie zapraszamy gosci tylko przygotowujemy imprezke i czekamy:-) na szanownych gosci, uwielbiam to oczekiwanie:-D ......... zarazilam juz tym wszystkich moich znajomych, maz tez się przestawil na urodziny:szok:

Ja tam też obchodzę imieniny i tak w czerwcu mam urodziny a w lipcu imieniny. A co tam będę sobie prezentów żałowac:-D A tak wogóle to ja mam w czerwcu urodziny a potem Mati następnie w lipcu mąż ma urodziny i oboje z mężem mamy imieniny i to dzień po dniu bo on 25 a ja 26:tak: Wyobraźcie sobie jak my imprezujemy przez te dwa miesiące;-)

A tak wogóle to miałam o prezencie na urodziny pisac:-) :confused: U nas u fotografa można fajne bajery porobic np. kalendarze , zaproszenia , kartki, ze zdjęciem naszych maluchów a także umieszcza zdjęcia na kubkach i koszulkach oraz można zrobic puzzle z naszymi dzieciaczkami.:-) Nie mówię że to akurat na roczek ale nieraz można zrobic komuś fajną niespodziankę

Sylwia, fajny patent z tym oczekiwaniem na gości. Ja często robię podobnie o tyle, że zaprszam tego, kto do mnie zadzwoni.
A na imieniny (które wypadają zawsze przy majowym weeknedzie, bo sa 4 maja) mówię wszystkim, że wyjeżdżam na Mazury i kto chce niech przyjeżdża , bo będzie impra.:-)

My wyprawimy Matiemu roczek po powrocie do Polski czyli na początku lipca, bo wtedy mąż dostaje urlop. Jednak tu też coś małego w swoim gronie zrobimy. Ale takie przyjęcie z prawdziwego zdarzenia to już z tortem i rodziną:-) Ogólnie to tu mogę dzieci zabrac do parku rozrywki- Liseberg ale Mati to jeszcze za mały na takie szaleństwa:-D Chyba że będzie jakaś mała spokojna karuzela i on wysiedzi:tak:

U nas urodzinki będą małe co nie znaczy że gorsze ;-) :-D . Rodzinka raczej nie przyleci bo to za daleko .........niestyty . Bedzie pare znajomych którzy tu mieszkają .

Napewno będzie dużo balonów ( tata już płuca ćwiczy hihihi) .......
Jeśli chodzi o prezent to tak prawde powiedziawszy nie mam pojęcia . Za dużo bym chciała :-) . Może mały plac zabaw Zośce w ogródku zrobimy sama nie wiem . Może jakiś rowerek albo autko na akumulator ........ zobaczy się jeszcze ....

Co do imienin to my z mężem nie obchodzimy , tylko urodzinki .
Pati tu też dzień mamy był 18 marca i obchodzić będe 2 bo już jedno mam za sobą :-) . Miłe uczucie naprawde ; tata z zosią namalował obrazek dla mnie i kwiatki były ......
A oto dzieło mojej córci :)

Ostatnio kupiłam Zosi zabawke taki pociąg (dołączam zdjęcie) . Może nie koniecznie to pomysł na prezent urodzinowy ale polecam zabawke fajna jest. Ma melodyjki , piosenki, głosy zwierząt . Pociąg jeżdzi a zwierzątka można "wykręcać ". Naprawde polecam ...

ale się rozpisałąm , uffff..... kto toprzeczyta hihihi:-D

reklama
Stokrotki przepiekny prezent Ci na dzien matki zrobila Zosienka z tatusiem...I chyba odklepie i zrobie dla tatusia na dzien ojca co sobie w biurze u siebie powiesi....:-)

Do góry