reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

reklama
A tu podaję link do polskiej strony internetowej ze świetnymi ramkami- można wykorzystac jako prezent Fineko.pl tylko znowu nie wiem czy mi dobrze link wklei bo jak wiadomo po ostatnim razie miałam z tym problem :-)

Jak widzę te amieniające się suwaczki, to mnie dreszcz przechodzi! Przecież np. Martusi, Karolkowi został niecały miesiąc do PIERWSZYCH URODZIN!!! Trzeba zacząć kupować kartki:laugh2: Chyba na poczcie pani się zdziwi jak w sezonie "niekartkowym" będę tyle wysyłać:-D :-D :-D

a ja już kupiłam i Pani w sklepie zrobiła wielkie oczy jak powiedziałam ile kartek poproszę i był problem bo te które najbardzie mi się podobały nie było takiej ilości!!!!

ja niestety nie bede robic roczku, chrzestna Izuni czyli moja siostra przyjedzie do Polski na 4 dni tydzień przed Izy roczkiem, a tatuś i chrzestny przyjadą tydzień po 1 urodzinach:-( wiec na urodzinki przyjadą tylko męża rodzice,wiec trudno impezki nie bedzie:baffled:

za to jak Grzesiek zjedzie to wybieramy sie na 3-4 dni nad morze ( to tak zamiast przyjęcia urodzinowego, myśle że bedzie sie Izuni podobać):-)

reklama
Ja tez robię z poślizgiem i pewnie na dwie raty bo nie da rady wszystkich na raz zebrać...prawdopodobnie będziemy świętować 2 i 3 czerwca

A ja mam pytanie - chyba Sumka kiedyś dawała namiar na wafle na tort ze zdjęciem, ktos ma namiar??? Sumka???

Do góry